کد خبر: ۷۲۴۰۴۰
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۲۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

دستور اژه‌ای برای تشکیل پرونده قضایی و بررسی زوایای سوء قصد به آیت‌الله سلیمانی

در پی سوء قصد به آیت‌الله «عباسعلی سلیمانی» نماینده مجلس خبرگان رهبری ، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به رئیس کل دادگستری استان مازندران دستور داد تا با دقت و سرعت همه زوایای این جنایت بررسی و‌ نسبت به شناسایی ، تشکیل پرونده و برخورد قانونی با عاملان و آمران احتمالی اقدام کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس قوه قضائیه در پیامی به رئیس کل دادگستری استان مازندران دستور داد؛ ضمن تشکیل پرونده قضائی سوءقصد به آیت الله سلیمانی، همه زوایای این حادثه بررسی شود.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، در پی سوء قصد به آیت‌الله «عباسعلی سلیمانی» نماینده مجلس خبرگان رهبری ، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به رئیس کل دادگستری استان مازندران دستور داد تا با دقت و سرعت همه زوایای این جنایت بررسی و‌ نسبت به شناسایی ، تشکیل پرونده و برخورد قانونی با عاملان و آمران احتمالی اقدام کنند.

رئیس دستگاه قضا همچنین با صدور پیام تسلیتی، رحلت آیت‌الله سلیمانی از اعضای مجلس خبرگان رهبری و نماینده سابق ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت و از درگاه پروردگار متعال برای خانواده و سایر بستگان معزای صبر و اجر مسئلت کرد.

نظرات بینندگان