کد خبر: ۷۲۴۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۳ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۱

لغو شرط مرتبط بودن مدرك در کنکور دكترا!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مدیرکل دفتر پشتيباني و حمايت آموزش عالي از حذف شرط الزام "مرتبط بودن رشته کارشناسي ارشد" برای ورود به مقطع دكتري در گروه‌های علوم پایه و مهندسی خبرداد و گفت: اين تصمیم از امسال اجرایی می‌شود.

دكتر سعید قدیمی در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: تاکنون داوطلبان آزمون‌های دكتري فقط می‌توانستد در رشته‌های مرتبط با مقطع کارشناسی ارشد خود شرکت کنند که از امسال این شرط برای رشته‌های مهندسی و علوم پایه برداشته می‌شود.

وی با اشاره به تصمیم کمیته فنی و مهندسی شورای عالی برنامه ریزی آموزش عالی، اظهار كرد: بر اين اساس از امسال همه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد در هر رشته‌ای می‌توانند در آزمون دكتري گروه‌های علوم پایه و فنی و مهندسی شرکت کنند و درصورت پذیرفته شدن و موفقیت در غربال گری‌های آزمون مربوطه، هیچ منعی برای ادامه تحصیل آنها در این رشته‌ها وجود نخواهد داشت.

مدير كل دفتر پشتيباني و حمايت آموزش عالي تاكيد كرد: قید مرتبط بودن رشته‌های کارشناسی ارشد براي ورود به مقطع دكتري همچنان برای گروه‌های علوم انسانی، هنر و کشاورزی وجود دارد و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی این رشته‌ها الزاما باید در آزمون دكتري رشته‌هایی که مرتبط است، شرکت کنند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۷
6
65
هر دم از این باغ.......
نظرات بینندگان