کد خبر: ۷۲۵۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۲ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲

نمایندگان در نامه‌ای به هیات رئیسه مجلس خواستار اعلام اسامی دریافت کنندگان خودروی رانتی شدند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امضای نامه‌ای خواستار انتشار اسامی دریافت‌کنندگان خودروی رانتی در سه قوه شدند. تاکنون بیش از ۸۰ نماینده مجلس این نامه را امضا کرده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن مجلس با امضای متنی خواستار انتشار اسامی دریافت‌کنندگان خودروی رانتی در سه قوه شدند.

علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی  با اعلام این خبر گفت: این نامه توسط بنده چند روز قبل در سامانه مجلس به ثبت رسید و در حال حاضر به امضای حدود ۸۰ نفر از نمایندگان رسیده و امضاهای آن همچنان رو به افزایش است.

نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ناجوانمردانه خواندن حملات صورت گرفته به مجلس در ماجرای دریافت خارج از ضابطه خودرو ها اظهار داشت: در این نامه از هیئت رئیسه خواسته شده تا اسامی کسانی که این خودروها را دریافت کرده‌اند چه کارمند باشند و چه نماینده منتشر کند

نظرات بینندگان