کد خبر: ۷۲۹۳۹
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۸ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۱

بولت: در 30 سالگي بازنشسته مي شوم ، کارم در ريو 2016 سخت است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سریعترین مرد جهان تکرار افتخارات خود در دو دوره بازیهای المپیک 2008 و 2012 را در المپیک آتی دشوار می داند.

به گزارش انتخاب به نقل از خبرگزاری فرانسه، یوسین بولت که توانسته جامائیکایی در دو المپیک پکن و لندن قهرمان رقابت های دو 100 و 200 متر شود ، معتقد است در سال 2016 در ریودوژانیرو تکرار این عناوین کار سختی است زیرا دوندگان جوان به دنبال دستیابی به میراث او در دوومیدانی هستند.

بولت 25 ساله گفت :« فکر می کنم وقتی به سن 30 سالگی برسم بازنشسته شوم.اما اکنون برای این کار آماده نیستم.زیرا ورزش را دوست دارم و تمام افتخارات زندگیم را در دوومیدانی کسب کرده ام.دوومیدانی ورزش سختی است.»

وی افزود : « در دو 200 متر یوهان بلیک قبلا با زمان 19:04 ثانیه دوید و رکورد قبل تر او 19:07 ثانیه بوده است.اما او در المپیک با زمان 19:32 ثانیه دوید.بنابراین فکر می کنم او در 4 سال آینده همچنان مدعی باشد.اما من باید بهتر از او بدوم و غافلگیر نشوم.اما این ماموریت سختی است.هر دو رقیب من در 200 متر 22 ساله هستند و در المپیک بعدی 26 ساله می شوند.اما من در المپیک ریو 30 ساله خواهم شد.بنابراین هر احتمالی قابل پیش بینی است.برای من شرایط در المپیک بعدی بسیار سخت خواهد شد.»
نظرات بینندگان