کد خبر: ۷۳۰۸۴۱
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۲۲ - ۰۱ تير ۱۴۰۲

انتقاد شدید روزنامه جمهوری اسلامی به رئیس دولت؛ چطور به خود جرات می‌دهید از کاهش تورم بگویید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در چنین شرایطی مشخص نیست که مدیران اقتصادی چگونه به خود جرأت می‌دهند از روند کاهشی تورم سخن به میان آورده و چگونه می‌توانند امید را به جامعه تزریق کنند؟!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی به انتقاد از عملکرد دولت ابراهیم رئیسی پرداخت.

در این مطلب آمده است: این روزها دوباره برخی اقلام اساسی و خوراکی، در سال «رشد تولید و مهار تورم»، در موج جدید گرانی‌ها قرار گرفتند و این موضوع، قدرت خرید مردم را بیش از گذشته تحت تأثیر قرار داد و سفره‌های مردم را کوچک‌تر کرد. متأسفانه در حالی بهار ۱۴۰۲ را به پایان رساندیم که گویی بهار گرانی‌ها و رشد تورم پایان ندارد و وعده‌های مسئولان برای ثبات و کاهش قیمت‌ها محقق شدنی نیست.

در چنین شرایطی مشخص نیست که مدیران اقتصادی چگونه به خود جرأت می‌دهند از روند کاهشی تورم سخن به میان آورده و چگونه می‌توانند امید را به جامعه تزریق کنند؟!

نظرات بینندگان