کد خبر: ۷۳۲۵۵
تعداد نظرات: ۲۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۸ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۱
"دکتر" حسن عباسی:

مجمع تشخیص باید از امام زمان (عج) عذرخواهی کند!

ما بدهكاريم چون هيچ امام معصومي فرصت حكومت ديني نداشت، فرصت برپایی نمايشگاه قرآن را نداشت اما ما داریم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسن عباسي در نشست بخش تحول علوم انساني نمايشگاه قرآن به بحث در خصوص «انسان در علوم انساني اقتدار آفرين» پرداخت كه  متن كامل سخنراني وي به شرح ذيل است:
 
هر كس دكتراي علم اقتصاد مدرن دارد علمش، علم ربا است
 
هر كس دكتراي علم اقتصاد مدرن دارد علمش، علم ربا است بيايد اين‌جا بنشينيد و بگوييد من تفكر مينارد كينز را كه ربوي است كنار گذاشته‌ام و تفكر فريدمن را هم كنار گذاشته‌ايم شما مي‌دانيد كه طرح تحول اقتصادي با ديدگاه ميلتون فريدمن پياده شده است؛ مي‌دانيد ما در مجمع تشخيص مصلحت توصيه مي‌شويم به اينكه مينارد كينز را پياده كنيم و در دولت‌ ميلتون فريدمن را. و اين در حالي است كه مينارد كينز و فريدمن پدران اقتصاد ليبرالي دوره مدرن هستند.
 
از دل اقتصاد اينها حتما تعارض با قرآن در مي‌آيد ولي گوش اگر گوش اينها و ناله اگر ناله ما آنچه البته به جايي نرسد فرياد است. مردمي كه دولت اصولگرا را با سلام و صلوات با حمايت مراجع عظام تقليد، با سلام و صلوات خانواده، شهدا و هر چي كه نظام از نظر عصاره، اعتقادي و ديني دارد در معني آورد تا دولت اصولگرا روي كار آورد همين دولت اصولگرا فردايش اقتصاد مملكت را در دست شش تيغه‌هاي ليبرال دانشگاه علامه طباطبايي داد ما بايد رفتار منافقانه داشته باشيم شب قرآن را به سر بگيريم و صبح قرآن را زير پايمان بگذاريم.
 
ما نمي‌خواهيم  آمريكا و اروپا بشويم چون مردم آنها عاقبت ندارند
 
لذا علم اقتدارآفرين ديني علمي است كه دنياي انسان و آخرت او را آباد كند اگر دنيايي مثل آمريكا آباد شد ولي آخرت آن مردم به خاطرربا و به خاطرسازوكارهاي غلط اقتصادي در حال تخريب بود آن دنيا به درد ما نمي‌خورد ما آخرش نمي‌خواهيم بشويم‌ آمريكا و اروپا چون مردم آمريكا و اروپا عاقبت ندارند.
 
علم اقتصاد علم اقتدارزدا است به خاطر اينكه اساسش بر ربا است
 
آقاي فرگوسن، ‌استراتژيست يهودي حزب جمهوري‌خواه و استاد دانشگاه تاريخ اقتصاد دانشگاه هاروارد در مورد اقتصاد آمریکایی مي‌گويد: این اقتصاد، اقتصادي ربوي است و تا 120 سال ديگر هر بچه‌اي در آمريكا به دنيا بيايد بدهكار است. 16 تريليون دلار كشور آمريكا بدهي دارد و اين را چطور بايد به استاد دانشگاه جمهوري اسلامي گفت. اين علم اقتصاد علم اقتدارزداست به خاطراينكه اساسش بر ربا است.
 
چرا دانشجويان اقتصادي در مقابل تدريس تفكر الحادي فريدمن و كينز كفن نپوشيدند؟

استاد دانشكده اقتصاد جمهوري اسلامي، شما كه مي‌دانستي مينارد كينز نگاهش به توسعه اقتصادي ريشه در ربا و طمع دارد، چرا اجازه دادي علم ضد قرآني در دانشگاه‌ههاي اين مملكت تدريس شود؟ چرا دانشجويان اقتصاد در مقابل تدريس تفكر الحادي ميلتون فريدمن و الحادي مينارد كينز كفن نپوشيدند؟

ممكن است خيلي‌ها در نظام سكوت كنند، اما ما با هيچ كس عقد اخوت نبستيم، مسئله ما قرآن و عامل بودن به آن است و این را از آن آدم‌هاي پشت خاكريز ياد گرفته‌ايم؛ لذا به اين جمله خوب عنايت داشته باشيد که جنگ نرم دشمن با ما هيچ كاري نمي‌كند، خيالتان راحت من به عنوان معلم علم استراتژي به شما مي‌گويم. دشمن جنگ سخت با ما هيچ كاري نمي‌كند، ما از يك جا ضربه مي‌خوريم؛ آقاي فريدمن اين را رسما از قول آقاي لنين اعلام كرد که اگر مي‌خواهيد كشوري را زمين بزنيد پولش را زمين بزنيد.
 
از مكاتب متعدد اقتصادي چرا جمهوري اسلامي بايد مكتب پول‌مبنا را پذيرفته باشد
 
جمهوري اسلامي را از راه پولش زمين مي‌زنند، اما چه کسانی این کار را می کنند؟ عناصر بانك مركزي. اين‌هايي كه مروج رباي سازمان يافته در حكومتند و كساني كه نه تنها مروج رباي سازمان يافته در درون حكومتند بلكه اساسا جلوي اين حكومت مي‌ايستند. ما يك شعار بيشتر نداريم، اين را به مسئولين حكومت گفتيم و به مردم هم مي‌گوييم. چرا رئيس پژوهشكده پولي و بانكي جمهوري اسلامي در تلويزيون مي‌گويد كه مكتب اقتصادي جمهوري اسلامي، «مكتب پول مبنا» است.
 
اين جمله لنين را با آب طلا بنويسيد
 
از مكاتب متعدد اقتصادي چرا جمهوري اسلامي بايد مكتب پول مبنا را پذيرفته باشد و از طريق مكتب پول مبنا زمينش بزنند. در اسرع وقت، همه بايد دست به دست هم بدهند تا جمهوري اسلامي مكتب اقتصاد پول مبنا را زمين بگذارد. امروز مي‌گويم این کار را انجام دهیم اگر فردا روز، دير بجنبيم جمهوري اسلامي از موضع اقتصاد مكتب پول مبنا زمين خواهد خورد. اين جمله لنين را با آب طلا بنويسيد و در تمام ميادين كشور نصب كنيد. معيار پول ما دلاري است كه الان در آن طرف دنيا فرو پاشيده است؛ در این حالت يك گزاره محكم‌تر و با ارزش‌تر به يك گزاره بي‌ارزش‌تر آويزان شود.
 
كتاب دكترين شوك ترجمه شده است، خواهش مي‌كنم مردم نمايشگاهي بزنند و فقط يك جلد كتاب بفروشند: كتاب دكترين شوك.
 
سومين سوالي كه بايد علوم انساني پاسخ دهد
 
اما فراز سوم و فراز آخر، علوم انساني بايد غير از اينكه مي‌گويد انسان كيست و چيست، غير از اينكه مي‌گويد انسان مناسبات دنيوي‌اش چگونه بايد باشد بايد به نكته مهم ديگري پاسخ دهد، آن هم آخرت انسان است.
 
آیا شما در علوم انساني غربي، مبحثی از آخرت مي‌بينيد؟ آيا روانشناسي غربي هيچ نكته‌اي در مورد آخرت ما دارد؟ آيا فلسفه غرب در مورد آخرت توضيحاتي دارد؟ آيا علوم سياسي، اقتصاد، علوم ارتباطات و علم مديريت غرب، حقوق غرب بحثی در اين باب دارند؟ دوستان عزيز ضريب مفاهيمي كه در قرآن در مورد آخرت آمده است عجيب است. علم انساني بايد متضمن حيات دنيا و حيات آخرت باشد، آن روز مي‌تواند متحول شود.
 
مجمع تشخيص مصلحت نظام بايد بابت اينكه پول بيت‌المال را هزينه كرده و تحقيقي را انجام داده و آن را منتشر كرده كه الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت يعني مكتب نئوكينزي‌ها- يعني مكتب ربا، عذر خواهی کند. اما چرا؟ چون نه تنها اين علم دنياي ما را آباد نمي‌كند بلكه آخرت ما را هم ويران مي‌كند.
 
علوم انساني اقتدار آفرين بايد متضمن آخرت ما باشد، دنيا و آخرتمان را درست كند. اگر خلاف اين است كه علم غربي این طور نیست، نهادهايي كه در كشور رسماً پول بيت‌المال را هزينه تحقيقات مي‌كنند بايد رسماً از مردم، قرآن و امام زمان(عج الله) عذرخواهي كنند.
 
مجمع تشخیص بايد بابت سند نظام‌هاي اقتصادي كه منتشر كرده از امام زمان(عج الله) عذرخواهي كند و استعفا بدهند
 
فراماسونری ها، ليبرالیزم خارجي، بهائيت، صهيونيزم و وهابيت به ما ضربه نمی‌زنند بلكه اين‌هايي كه در نظام، تفكر الحادي را به عنوان انديشه‌‌اي شناخته شده پياده مي‌كنند، این ضربه را وارد می کنند و مجمع تشخیص بايد بابت سند نظام‌هاي اقتصادي كه منتشر كرده از امام زمان(عج الله) عذرخواهي كند و اعضاي آن استعفا بدهند.
 
دنياي ما در راستاي آخرت ما. علوم انساني زماني متحول مي‌شود كه ناظر بر آخرت باشد، بنده هيچ علم انساني را  كه از غرب آمده باشد را نمی شناسم که نگاهش ناظر به آخرت باشد.
 
پس وقتي علوم انساني موجود در اين سه پرسش، پاسخي ندارد. به نقشه ايمان در قرآن نگاهي ببیندازید. نقشه‌ ايمان در قرآن براي ما 7 متعلق ديده است:  ايمان به غيب، ايمان به خدا، ايمان به ارسال انبياء، ايمان به كتاب، ايمان به ملائك، ايمان به آيات الهي و ايمان به آخرت. در قرآن بارها آمده كه كساني كه ايمان به آخرت ندارند عذاب شديدي در انتظارشان مي‌باشد.
 
ما بدهكاريم چون هيچ امام معصومي فرصت حكومت ديني نداشت، فرصت برپایی نمايشگاه قرآن را نداشت اما ما داریم
 
علم انساني امروز متضمن ايمان به آخرت نيست، يعني متضمن عذاب شديد در آخرت است. اصل پنجم ما معاد است؛ يعني ما روزي در صحرای محشر برای پاسخگویی بر مي‌خيزيم. علم انساني امروز در مورد معاد تعطيل و در مورد آخرت ساكت است. قرآن تاكيد مي‌كند كه عاقبت براي متقين است: إن العاقبه للمتقين. اساساً آنچه براي علم انساني امروز مطرح نيست عاقبت است.
 
انسان، حيواني است كه در طويله‌اي دنيوي‌اش بايد خوب بچرد، بخورد و شهوت‌راني كند، هر وقت هم مرد به درك.
 
آن انساني كه به تعبير حضرت آيت الله حسن‌زاده آملي درختي است كه ريشه در آسمان دارد نه در زمين، انساني كه خوي فرشته‌خويي و صفت ملائكه‌اش بالاتر از بعد حيواني‌اش است. انساني كه از ملك در سدره المنتهي بالاتر مي‌رود، وقتي مي‌رود جبرئيل نمي‌تواند همراه اين انسان كامل برود.
 
آيا نبايستي اين 7 ميليارد نفر جمعيت كره زمين الگو نداشته باشند؟ مدل فرهنگي مناسب نداشته باشند؟ اقتصاد قرآن زاي مناسب نداشته باشند؟ نياز مردم را نمي‌توانيم با علمي كه از دل قرآن در مي‌آيد تضمين كنيم؟ پاسخ خدا را در صحراي محشر چه مي‌دهيم؟ پاسخ حضرت زهرا(س) و حضرت علي(ع) را چه مي‌دهيم؟ ما بدهكاريم چون هيچ پيامبري 34-33 سال فرصت حكومت ديني نداشته و ما داشتيم.
 
ما بدهكاريم چون هيچ امام معصومي فرصت حكومت ديني نداشت، فرصت برپایی نمايشگاه قرآن نداشت اما ما داشتیم.
 
ما سكوت كرديم تا نهادهای حکومتی ربای سازمان يافته را جاري و ساري كنند. 4 هزار جوان شيعه حزب اللهي لبنان چنان بر دهن صهيونيزم زدند كه ديگر نمي‌داند از كدام طرف بلند شود.
فولاد ایرانیان
آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
54
73
هردم ازاین باغ بری میرسد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
52
26
این... كه هنوز وظايف مجمع تشخيص مصلحت را نمي داند و اگاه نيست كه مجمع سر خود وارد قضيه اي نمي شود و نمي داند كه طبق قانون ياد مسئله اي را رهبري به ان ارجاع مي دهد يا اينكه نقش داور را ميان مجلس و شوراي نگهبان بازي مي كند چه انتظاري داريد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
53
28
اصلا حرفم نمیاد اون حرفا هم که میاد میره جزءغیرقابل انتشار
فقط باید بگم ماکه حالمون خوبه شماچطور؟؟؟؟
ابوذر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
55
28
خدایا!! فقط یه ذره از این اعتماد به نفس رو هم به ما بده!!!!
به نظر بنده این آقا رو بذارید رئیس جمهور، چهارسال بعد بیاید مملکت رو تحویل بگیرید، مملکتی که این آقا تحویل خواهد داد 50 متر زمین خواهد بود وسط کویر لوت...
صابر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
55
23
بابا اینم دل خوشه! همه زورش اینه که مردم بگن اره حسن عباسی خفنه!
تو حرفاش فقط اسمهای میاره که بگه ما هم هستیم!
ولش کنن میگه من باید رییس جمهور بشم!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
54
20
من تعجب می کنم امروزه همه از جانب مردم اختیار تام دارند اظهار نظر کنند . بنده همچین اجازه ای نه به عباسی و نه به هیچ ابوالبشری نداده و نمی دهم . خدا مرا نیز مثل هر آدمی با عقل و منطق آفریده است هر جا لازم شد خودم نظر می دهم .
امیر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
44
14
آقا یک ایده اجرایی مفید بر اساس آنچه اعتقاد داری بده ببینیم چی می گی؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
17
12
این "دکتر" رو خوب اومدی انتخاب!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
53
16
اين مطلب طنز است يا جدي؟
بنده خدا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
34
57
درود و سلام بر استاد بزرگ،حسن عباسی عزیز
امیر
|
UNITED STATES
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
54
11
لنین کمونیستی بیش نبود وای بر کسی که ایده او را بیا ن کند....................
ناشناس
|
FINLAND
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
53
21
ما نمي‌خواهيم آمريكا و اروپا بشويم چون مردم آنها عاقبت ندارند!!!!! باید بود و عاقبت مردم ما رو دید!!!
مجتبی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
28
54
در مجموع قبولش دارم...البته اینم بگم با بعضی از حرفاش هم موافق نیستم...یا علی
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
31
13
و به همین دلیل ما هیچ ربایی نداریم!!!
لیسانسه بیکار
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
54
22
یاد کارتون پرفسور بالتازار افتادم
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
53
16
خوب شما که میگی همه اینا اشتباه میکنن ی متفکر اقتصادی بگو که ما بر اساس نظریات اون اقتصادمونو شکوفا کنیم ؟ فقط جان دکتر اگه حرفای لنین مناسب بودن برای آب طلا گرفتن که شوروی با اون همه عظمتش با تفکرات کمونیستی لنین ی شبه تجزیه نمیشد ،
مخاطب
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
54
19
جمعش کن که از خرد بسیار دوری
دنیای وارونه
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
54
15
حرفهای این اقا چند سال پیش سوژه جوک هایی تو دانشگاه ها و سایت ها و حتی مجالس خانوادگی بود
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
54
16
آقا این چه بساطیه.........عذر خواهی کنند.........چرا.....خواهشا معصومین رو وارد بازی های انتخاباتی نکنید.......با آل علی هر که در افتاد ور افتاد...........یا حق
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
20
15
آقای همیشه و از همه منتقد یکبار هم بگو چکار باید کرد ؟؟؟؟در گوشه نشستی هی می گی لنگش کن من هم می توانم از زمین و زمان انتقاد کنم هنر این است که ملموس و عینی بگویی چکار می شود کرد . سی سال از انقلاب گذشته دیگه نباید از باید ها و تئو ری ها سخن گفت باید کارنامه ارائه داد .
ali
|
POLAND
|
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
45
22
یک نفر آدم چقدر میتونه در همه زمینه ها صاحب نظر باشه فلسفه سیاست اقتصاد جامعه شناسی روانشناسی و........جل الخالق
نظرات بینندگان