کد خبر: ۷۳۴۱۱۵
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۲

جروزالم پست: نتانیاهو به بایدن اعلام کرده که اصلاحات قضایی را تا پایان ادامه می‌دهد

رسانه‌ها گزارش دادند که نخست‌وزیر اسرائیل به رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده که قصد دارد اصلاحات قضایی را در این رژیم تا پایان ادامه دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: رسانه‌ها گزارش دادند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده که قصد دارد اصلاحات قضایی را در این رژیم تا پایان ادامه دهد.

به گزارش جروزالم پست، منابع آگاه گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسراییل در جریان تماس تلفنی به «جو بایدن»، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا اعلام کرده که قصد دارد اصلاحات قضایی را تا پایان ادامه دهد.

بنا به گزارش رسانه‌ها، جو بایدن در جریان گفت‌وگوی روز دوشنبه بر اینکه نتانیاهو به راه‌حلی مرضی الطرفین با اپوزسیون در مورد مسئله اجرای بخش باقی‌مانده اصلاحات سیستم حقوقی دست یابد، پافشاری کرده است.

این در حالی‌ است که نتانیاهو به وی اعلام کرده که اپوزسیون از اقدام برای دستیابی به توافق خودداری می‌کند. 

نظرات بینندگان