کد خبر: ۷۳۴۳۶۰
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۰۸ - ۳۰ تير ۱۴۰۲

رئیس سازمان سیا: پوتین ممکن است همچنان به‌دنبال انتقام از رئیس واگنر باشد / او برای بهترین روش مقابله با یوگنی پریگوژین زمان می‌خرد

رئیس سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده (سیا) می‌گوید ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه تلاش می‌کند زمان بخرد تا بهترین روش برای مقابله با  یوگنی پریگوژین را بررسی کند. وی معتقد است که رهبر روسیه امکان داد همچنان به‌دنبال تلافی ماجرای شورش آقای پریگوژین باشد. 
رئیس سازمان سیا: پوتین ممکن است همچنان به‌دنبال انتقام از رئیس واگنر باشد / او برای بهترین روش مقابله با یوگنی پریگوژین زمان می‌خرد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 یورونیوز: رئیس سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده (سیا) می‌گوید ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه تلاش می‌کند زمان بخرد تا بهترین روش برای مقابله با  یوگنی پریگوژین را بررسی کند. 

 پریگوژین رئیس گروه مزدوران واگنر است که یک ماه پیش شورش نافرجام در روسیه را رهبری کرد.

ویلیام برنز، رئیس سیا گفت که این شورش ضعف‌های قابل توجهی را در سیستم قدرتی که پوتین آن را ساخته است آشکار کرد. 

وی معتقد است که رهبر روسیه امکان داد همچنان به‌دنبال تلافی ماجرای شورش آقای پریگوژین باشد. 

وی تاکید کرد: «آنچه ما می‌بینیم رقصی بسیار پیچیده است.»

این مقام آمریکایی معتقد است که پوتین احتمالا در تلاش است تا زمان بخرد چراکه در حال بررسی بهترین روش برای مقابله با رهبر گروه واگنر است.
پریگوژین با میانجی‌گری لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس به مینسک پایتخت نقل مکان کرده است.

نظرات بینندگان
captcha