پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دانشمندان نوعي اسپري را ساختهاند كه از فاسد شدن ميوه جلوگيري ميكند.
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا ، اين اسپري با كشتن باكتريها، ميوهها را تا دو هفته تازه نگه ميدارد.
اين اسپري كه توسط محققان دانشگاه «تيان جيان» چين ساخته شده،از كيتوزان، مادهاي از ميگو و پوست خرچنگ به دست آمده و شفاف، بدون مزه و كاملا ايمن است.
نحوه عملكرد اسپري بدين گونه است كه تمام سطح ميوه را بايد با اسپري پوشش داد و اين امر مانع تنفس ميوه ميشود.
روكش حاصل از اسپري، باكتريهاي روي پوست ميوه را جدا كرده و ميوه را براي دو هفته تازه نگه ميدارد.
اين اسپري در حال حاضر بر روي موز آزمايش شده است.