کد خبر: ۷۴۱۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۰ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲

رئیس جامعه مدرسین: به ملت فلسطین می‌گوییم که امروز شیعه و سنی در کنار هم قرار دارند؛ حتی مسیحیت هم در کنار شما هستند؛ صفی واحد در برابر رژیم اشغالگر تشکیل شده

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اتحاد فلسطینیان برابر رژیم صهیونیستی گفت: صهیونیست‌ها آرزوی شکست ملت فلسطین را به گور خواهند برد و ما شاهد عزت و عظمت امت اسلامی خواهیم بود.
رئیس جامعه مدرسین: به ملت فلسطین می‌گوییم که امروز شیعه و سنی در کنار هم قرار دارند؛ حتی مسیحیت هم در کنار شما هستند؛ صفی واحد در برابر رژیم اشغالگر تشکیل شده
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اتحاد فلسطینیان برابر رژیم صهیونیستی گفت: صهیونیست‌ها آرزوی شکست ملت فلسطین را به گور خواهند برد و ما شاهد عزت و عظمت امت اسلامی خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حسینی بوشهری در وبینار «غزه مظلوم مقتدر» ضمن تسلیت مصیبت نسل کشی مردم مظلوم فلسطین و غزه اظهار داشت: حادثه‌ای که این روزها در سرزمین‌های اشغالی اتفاق می‌افتد بی سابقه نیست. هرکس رژیم کودک کش اسرائیل را بشناسد، می‌داند که کارنامه ننگین این رژیم در آن جز قتل و خیانت و اشغال سرزمین مردم مظلوم فلسطین دیده نمی‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: طوفان الاقصی حرکتی بسیار بزرگ و غافلگیرکننده برای دشمن بود. این رژیم بر این باور بود که فلسطینیان نمی‌توانند کوچک‌ترین تعرضی به تل آویو و شهرهای دیگر داشته باشند. اما به مدد الهی توانستند سرویس‌های امنیتی و توان نظامی آنها را از کار بیندازند و آنها را در شوک عظیمی فرو بردند.

رئیس جامعه مدرسین تأکید کرد: به ملت فلسطین می‌گوئیم امروز شیعه و سنی در کنار هم قرار دارند و حتی مسیحیت هم در کنار شما هستند و صفی واحد در برابر رژیم اشغالگر تشکیل شده است و اشغالگران این آرزو را به گور خواهند برد و ما شاهد عزت و عظمت امت اسلامی خواهیم بود.

نظرات بینندگان
captcha