پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تغذیه سالم برای کودکان امری ضروری است و مادران میتوانند با صرف زمان کمی، چهار مدل لقمه سالم و خانگی برای تغذیه کودکان مدرسهای خود آماده کنند.
اگر دوست دارید کودکان شما خوراکیهای خوشمزه و سالم خانگی را برای تغذیه به مدرسه ببرند، حتما این مطلب را بخوانید.
گرچه کودکان امروز بیشتر به خوراکیهای ممنوعه و مضر مثل انواع چیپس و پفک و کیک و آبمیوههای بازاری علاقه دارند، شما میتوانید با خلاقیت و ابتکار لقمههای خوشمزه و سالم خانگی را در منزل برای آنها تهیه کنید و مطمئن باشید که بچهها از خوردن آن لذت میبرند.
در این مطلب میخواهیم ۴ مدل لقمه سالم و مقوی خانگی را برای مدرسه کودکان به شما کاربران گرامی معرفی کنیم؛ پس در ادامه با ما همراه باشید.
۱ ـ لقمه با پایه پنیر
همانطور که میدانید پنیر یکی از صبحانههای اصیل و پرطرفدار است که معمولا کارشناسان تغذیه توصیه میکنند بهتر است همراه با گردو یا گوجه و خیار مصرف شود. برای تهیه این لقمه خوشمزه و مقوی یک عدد نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس مقداری پنیر (بهتر است پنیر مورد علاقه بچهها باشد) را روی آن بمالید. حالا کمی گوجه و خیار ریز خرد شده و کمی گردوی خرد شده را روی سطح نان و پنیر پخش کنید و سپس نان را بپیچید.
۲ ـ لقمه با پایه شکلات صبحانه
شکلات صبحانه یکی از محبوبترین صبحانهها در میان بچههاست که معمولا دست رد به سینه آن نمیزنند. برای تهیه این لقمه خوشمزه و پر از انرژی ابتدا نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس کمی موز حلقه شده، مقداری فندق یا گردوی خرد شده هم روی آن بپاشید و بعد لقمه را بپیچید.
۳ ـ لقمه با پایه کره بادام زمینی
کره بادام زمینی یکی از مقویترین صبحانههاست که میتواند برای مدت طولانی بچهها را سیر و پر انرژی نگه دارد. برای تهیه این لقمه بسیار گرم و انرژیزا ابتدا یک عدد نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس مقداری کره بادام زمینی را روی سطح نان بمالید و کمی عسل، کشمش و بادام خام خرد شده روی آن بپاشید و بعد لقمه را بپیچید. میتوانید کشمش یا بادام را با توجه به ذائقه کودکان با گردو یا فندق خرد شده جایگزین کنید.
۴ ـ لقمه با پایه تخم مرغ آبپز
همانطور که میدانید تخم مرغ آبپز برای کودکان بسیار مقوی و سرشار از انرژی است. برای تهیه این لقمه خوشمزه و مقوی ابتدا نان لواش یا تافتون را روی سینی بگذارید؛ سپس تخم مرغ آبپز خرد شده را روی سطح نان پخش کنید. حالا مقداری زیتون بدون هسته خرد شده و کمی خیارشور و گوجه خرد شده را روی سطح نان بریزید و بعد لقمه را بپیچید.