کد خبر: ۷۴۴۸۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲

بمب‌های عمل نکرده تابستان؛ انتقال‌های پر سر و صدا ولی کم‌اثر

لیگ بیست‌وسوم به هفته دهم خود رسیده و تنها 5 هفته تا پایان نیم‌فصل اول رقابت‌ها باقی مانده است. در 10 هفته ابتدایی مسابقات چند بازیکن مانند رضا اسدی، رامین رضاییان، مهرداد محمدی، حسین حسینی، ریکاردو آلوز، رضا جعفری و امین قاسمی‌نژاد عملکرد بسیار خوبی داشتند و نام خود را به عنوان ستارگان این فصل مطرح کردند. در طرف مقابل اما بسیاری از بازیکنان اسمی حاضر در تیم‌های لیگ برتری هنوز موفق ظاهر نشده‌اند و شروع موفقی در این فصل نداشته‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فوتبال 360: لیگ بیست‌وسوم به هفته دهم خود رسیده و تنها 5 هفته تا پایان نیم‌فصل اول رقابت‌ها باقی مانده است. در 10 هفته ابتدایی مسابقات چند بازیکن مانند رضا اسدی، رامین رضاییان، مهرداد محمدی، حسین حسینی، ریکاردو آلوز، رضا جعفری و امین قاسمی‌نژاد عملکرد بسیار خوبی داشتند و نام خود را به عنوان ستارگان این فصل مطرح کردند. در طرف مقابل اما بسیاری از بازیکنان اسمی حاضر در تیم‌های لیگ برتری هنوز موفق ظاهر نشده‌اند و شروع موفقی در این فصل نداشته‌اند. در میان این بازیکنان نفراتی هم حضور دارند که در فصل نقل‌وانتقالات جزو بازیکنان خبرساز بودند و با انتقال‌هایی پر سر و صدا راهی تیم‌های جدید خود شدند. با این حال اگر آن‌ها نتوانند شرایطشان را تغییر دهند، ممکن است در زمستان دوباره مجبور به تغییر تیم شوند. 

احسان پهلوان

هافبک سابق ذوب‌آهن، تراکتور، پرسپولیس و فولاد یکی از بازیکنان خبرساز فصل نقل‌وانتقالات بود که شایعات زیادی هم در خصوص پیوستن او به استقلال شنیده می‌شد. با این حال پهلوان ترجیح داد پیشنهاد جواد نکونام برای حضور در جمع آبی‌پوشان را رد کند و با حضور در سپاهان بار دیگر به اصفهان برگردد.

انتقال پهلوان به سپاهان تا امروز اصلا موفقیت‌آمیز نبوده و این هافبک خلاق نتوانسته دقایق زیادی در ترکیب زردپوشان اصفهانی به میدان برود. پهلوان از ابتدای فصل تنها 4 بازی لیگ برتری با لباس سپاهان انجام داده و مجموع دقایق حضورش در زمین تنها 61 دقیقه بوده است. با توجه تعدد مهره‌های هجومی در سپاهان، پهلوان کار سختی برای حضور در ترکیب اصلی دارد.

فهد طالب

عبدالله ویسی در نقل‌وانتقالات تابستانی چند بازیکن عراقی به‌خدمت گرفت که یکی از آن‌ها فهد طالب، سنگربان ملی‌پوش تیم نیروی هوایی عراق است. با این حال این انتقال تا امروز برای هیچ‌کدام از طرفین موفقیت‌آمیز نبوده و طالب پس از حضور ثابت در هفته‌های ابتدایی، چند هفته‌ای است که نیمکت‌نشین پیام پارسا 21ساله  شده است. طالب در 5 هفته نخست گلر اصلی نفت بود و 12 گل دریافت کرد تا عملکرد ضعیفی از خودش به جای بگذارد. این درحالی است که نفتی‌ها از زمان حضور پیام پارسا در 4 بازی بعدی خود 6 گل خورده‌اند.

آلوارو خیمنس

بمب لالیگایی تراکتور در فصل نقل‌وانتقالات آلوارو خیمنس اسپانیایی بود که با سابقه حضور در کادیز، ختافه، اسپورتینگ خیخون، آلباسته، لاس‌پالماس، ایبیزا و رئال مادرید کاستیا راهی فوتبال ایران شد. با این حال انتقال خیمنس به تراکتور هنوز جواب نداده و او تا اینجای فصل موفق به گلزنی یا ارسال پاس گل نشده است.

خیمنس امسال در تمام بازی‌های تراکتور حضور داشته و در 9 بازی فیکس بوده که این موضوع نشان می‌دهد پاکو خمس اعتقاد ویژه‌ای به او دارد و او هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده کند.

امیرحسین حسین‌زاده

تراکتور یکی از تیم‌های پرکار تابستان بود و بازیکنان زیادی را به‌خدمت گرفت. با این حال بخش زیادی از خرید‌های تابستانی تیم تبریزی هنوز موفق به تکرار نمایش‌های درخشان قبلی خود نشده‌اند و این موضوع تاثیر زیادی روی عملکرد تراکتور گذاشته است. امیرحسین حسین‌زاده، ستاره سابق استقلال یکی از بمب‌های تراکتور بود که از شارلروا بلژیک به این تیم پیوست تا شانس خود برای دعوت به تیم ملی و حضور در جام ملت‌ها را افزایش دهد.

حسین‌زاده در هفته‌های ابتدایی لیگ فاصله زیادی با ستاره آماده استقلال داشته و تبدیل به یک بازیکن نیمکت‌نشین شده است. او امسال 4 بازی به عنوان بازیکن ثابت و 4 بازی به عنوان بازیکن ذخیره انجام داده و تنها یک گل به‌ثمر رسانده است.

کاوه رضایی

پس از یک فصل کابوس‌وار، کاوه رضایی تصمیم گرفت به اصفهان برود و دوران فوتبالی‌اش را احیا کند. حضور در سپاهان اما طوری که کاوه پیش‌بینی می‌کرد نبوده و او نتوانسته دقایق زیادی زیر نظر ژوزه مورایس به میدان برود. او از ابتدای فصل تنها در 4 بازی و به مدت 65 دقیقه برای سپاهان بازی کرده و پشت ترافیک خط حمله این تیم مانده است. 

محمد عباس‌زاده

ستاره چند فصل اخیر تراکتور پس از اینکه با پاکو خمس به مشکل خورد، ترجیح داد از این تیم جدا شود و به فولاد برود تا بار دیگر زیر نظر علیرضا منصوریان بازی کند. با نتایج ضعیف منصوریان در فولاد، او خیلی زود از این تیم جدا شد و حالا عباس‌زاده هم با خوان ایگناسیو مارتینس به مشکل خورده و اجازه حضور در تمرینات را ندارد.

ستاره سابق تراکتور امسال تنها یک‌بار موفق به گلزنی شده و بعید نیست که او هم در زمستان مجبور به تغییر تیم شود.

حسین پورحمیدی

حسین پورحمیدی فصل گذشته ستاره آلومینیوم اراک بود و با درخشش در این تیم حتی به تیم ملی هم دعوت شد. او امسال پس از سه فصل حضور قرضی در جمع اراکی‌ها، به تراکتور برگشت و جانشین محمدرضا اخباری شد. پورحمیدی از زمان انتقال به تراکتور هنوز نتوانسته نمایش‌های درخشان فصل قبل خود را تکرار کند و چند اشتباه فاحش هم داشته است.

او البته با وجود نمایش‌های نامطئمن، در تمام بازی‌های این فصل تراکتور حضور داشته و در 10 مسابقه، آمار 10 گل خورده و 5 کلین‌شیت را داشته است.

وحید محمدزاده

او هم مثل پورحمیدی یکی از بهترین‌های فصل گذشته آلومینیوم اراک بود که ابتدای فصل همراه با مهدی رحمتی به نساجی رفت. انتقال به نساجی تا امروز نه برای رحمتی نتیجه خوبی داشته و نه محمدزاده توانسته همان مدافع مستحکم فصول گذشته باشد.

محمدزاده البته با توجه به اعتقاد ویژه رحمتی یکی از نفرات اصلی ترکیب نساجی بوده و این فرصت را دارد تا در ادامه فصل شرایط را به سود خودش تغییر دهد.

علیرضا کوشکی

پدیده دو فصل قبل پیکان پس از حضور ناموفق در فولاد راهی گل‌گهر شد تا زیر نظر مارینوس اوزونیدیس توانایی‌هایش را نشان دهد. با این حال کوشکی از ابتدای فصل بیشتر نیمکت‌نشین و مصدوم بوده و فرصت زیادی برای بازی به‌دست نیاورده است.

وینگر جوان تیم سیرجانی از اول فصل تنها سه بازی و به مدت 169 دقیقه در زمین حاضر بوده و تنها تاثیرگذاری او گرفتن یک پنالتی است.

کمال کامیابی نیا

با قرار گرفتن در لیست مازاد یحیی گل‌محمدی پس از 8 فصل پرافتخار از پرسپولیس جدا شد و ذوب‌آهن را برای ادامه مسیر فوتبالی‌اش انتخاب کرد. حضور در جمع گاندوها برای کمال خیلی موفقیت‌آمیز نبوده و او پس از مصدومیت در هفته‌های ابتدایی، هنوز نتوانسته جایگاه ثابتی در تیم محمد ربیعی به‌دست بیاورد. کامیابی‌نیا از 900 دقیقه ممکن تنها 222 دقیقه فرصت بازی پیدا کرده و در این مدت هم عملکرد ویژه‌ای نداشته است.

سیامک نعمتی

او هم یکی دیگر از بازیکنان مازاد پرسپولیس بود که راهی تراکتور شد تا بار دیگر توانایی‌هایش را نشان دهد. نعمتی در تیم خمس شروع نسبتا خوبی داشت و موفق به گلزنی هم شد ولی در ادامه افت کرد و ترکیب اصلی را هم از دست داد.

با توجه به حضور بازیکنان پرتعداد در تراکتور، نعمتی کار سختی برای رسیدن به ترکیب اصلی دارد و باید از فرصت‌هایی که به او می‌رسد بیشترین استفاده ممکن را ببرد تا شرایطش تغییر کند. 

نظرات بینندگان