کد خبر: ۷۴۷۴۸۳
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۰۸ - ۱۰ آذر ۱۴۰۲

انصارالله: به جلوگیری از حرکت کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ ادامه خواهیم داد / عملیات‌های ما تا توقف تجاوز‌های اسرائیل در نوار غزه ادامه دارد

«یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن با بیان اینکه عملیات‌های نظامی انصارالله به محض اتمام تجاوزگری‌های اسرائیل در غزه متوقف می‌شود گفت: « انصارالله یمن به جلوگیری از حرکت کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ ادامه خواهد داد.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای بامداد جمعه تصریح کرد عملیات‌های این گروه علیه اسرائیل تا زمان توقف تجاوزهای این رژیم در نوار غزه ادامه خواهد داشت. 

یحیی سریع با بیان اینکه عملیات‌های نظامی انصارالله به محض اتمام تجاوزگری‌های اسرائیل در غزه متوقف می‌شود گفت: « انصارالله یمن به جلوگیری از حرکت کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ ادامه خواهد داد.»

نظرات بینندگان