arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۴۹۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲

روسیه: رها سازی آب دریا داخل تونل‌های غزه جنایت جنگی است

معاون اول نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت گفت، اگر رژیم صهیونیستی به دنبال رها سازی آب دریا داخل تونل‌های حماس در غزه باشد، این مساله دقیقا مصداق بی‌رحمی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: دیمیتری پولیانسکی معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: در روزهای اخیر اطلاعات شوکه کننده درباره طرح‌های اسرائیل برای رها سازی آب دریا در تونل‌های حماس در نوار غزه منتشر شده است. بر اساس این اطلاعات که در دسترس عموم است، نیروهای اسرائیلی یک سیستم از لوله‌ها و پمپ‌هایی را برای پمپاژ آب دریا داخل این زیرساخت‌های زیرزمینی در نوار غزه ساخته‌اند و اکنون در حال گفت‌وگو با آمریکا هستند که چنین اقدامی را عملیاتی کنند.

چین، روسیه و امارات خواستار نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل شده و علت برگزاری چنین نشستی با چنین فوریتی را وخامت اوضاع در غزه و پس از عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در دسامبر ۲۰۲۳ اعلام کردند.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، پولیانسکی همچنین توضیح داد که رها سازی آب دریا داخل این زیرساخت‌های زیرزمینی باعث می‌شود تا آب‌های زیرمینی در این منطقه آلوده شده و این مکان دیگر قابل سکونت نباشد.

این دیپلمات روسی همچنین گفت، پس از یک هفته وقفه بشردوستانه در پایان نوامبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی بار دیگر عملیات وحشیانه و خونین خود را در باریکه غزه از سر گرفته است. عملیات طوفان الاقصی از سوی حماس نمی‌تواند توجیهی برای جنایت علیه بشریت اسرائیل باشد.

وی که به زبان عربی در جلسه شورای امنیت بین‌المللی برای بررسی اوضاع در نوار غزه سخن می‌گفت، افزود: روسیه به پایان دادن به چرخه خشونت پس از اقدامات تشدید آمیز دعوت می‌کند و صدایمان را به آتش بس پایدار و بازگشت به حل ریشه‌ای دلایل این درگیری و دورکردن فاجعه انسانی از نوار غزه اضافه می‌کنیم.

این مقام روس با اشاره به اینکه روسیه هرگونه اقدامی که به کشته شدن غیرنظامیان منجر شود، رد می‌کند، ادامه داد: ما همچنین هرگونه طرح برای جابجایی اجباری ساکنان غزه به سمت جنوب را رد کرده، آن را «نکبت» جدیدی برای مردم فلسطین می‌دانیم.

گفتنی است نکبت (فاجعه)، آواره کردن و سلب مالکیت خشونت بار فلسطینیان و نابود کردن جامعه، فرهنگ، هویت، حقوق سیاسی و آمال ملی آنها است. این واژه در وصف وقایع سال ۱۹۴۸ میلادی و همچنین اشغال در جریان سرزمین‌های فلسطینی و آزار و آواره سازی فلسطینیان در سراسر این منطقه به کار می‌رود.

نظرات بینندگان