arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۵۴۰۹۵
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۹ - ۰۹ دی ۱۴۰۲

به راحتی در خانه این خوراکی خوشمزه را درست کنید

یکی از انواع شکلات‌های خانگی که بسیار خوشمزه و آسان تهیه می‌شود، شکلات مغزدار است. این شکلات با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس در خانه تهیه می‌شود و می‌تواند یک میان وعده یا دسر عالی برای اعضای خانواده باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یکی از انواع شکلات‌های خانگی که بسیار خوشمزه و آسان تهیه می‌شود، شکلات مغزدار است. این شکلات با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس در خانه تهیه می‌شود و می‌تواند یک میان وعده یا دسر عالی برای اعضای خانواده باشد.
کی از انواع شکلات‌های خانگی که بسیار خوشمزه و آسان تهیه می‌شود، شکلات مغزدار است. این شکلات با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس در خانه تهیه می‌شود و می‌تواند یک میان وعده یا دسر عالی برای اعضای خانواده باشد.

شکلات یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های جهان است که در انواع مختلف و با طعم‌های متنوع تولید می‌شود. شکلات‌های خانگی نیز طرفداران زیادی دارند، زیرا طعم و کیفیت بهتری نسبت به شکلات‌های کارخانه‌ای دارند.

مواد لازم برای تهیه شکلات مغزدار خانگی:
شکر یک لیوان
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
بادام زمینی دو قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای سکه‌ای ۲۵۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۷ عدد
کره برای بیسکوییت ۲۰ گرم
قالب شکلات
طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی:
۱- شکر را داخل تابه بریزید و پخش کنید و روی گاز قرار دهید. اصلا هم نزنید تا رنگ عوض کند.

۲- همین که رنگ عوض کرد شروع کنید به هم زدن. وقتی مواد یکدست شد کره، خامه و بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس با شعله خیلی کم بگذارید بماند.

۳- شکلات تخته‌ای را روی بخار کتری ذوب کنید. دیواره‌ها و کف قالب را آغشته به شکلات کنید. بگذارید یخچال تا سفت شود.

۴- وقتی سفت شد برای لایه اول از مواد کاراملی بریزید. لایه بعدی بیسکویت پتی بور را پودر کنید و با کره ترکیب کنید. سپس داخل قالب بریزید. لایه آخر هم با شکلات تخته‌ای بپوشانید.

۵- بگذارید داخل فریزر تا سفت شود. بعد از اینکه سفت شد بیرون بیاورید و چند ساعت در دمای محیط بگذارید تا خنک شود. سپس سرو کنید.

نکات مهم در تهیه شکلات مغزدار خانگی:
برای اینکه کارامل به خوبی درست شود، نباید آن را هم بزنید تا زمانی که رنگ عوض کند.

خامه صبحانه را حتما استفاده کنید. باعث می‌شود کارامل شما طعم بهتری داشته باشد.

می‌توانید از هر نوع مغز دیگری که دوست دارید به جای بادام زمینی استفاده کنید.

می‌توانید به کارامل مقداری عسل یا شیره خرما اضافه کنید تا شیرین‌تر شود.

می‌توانید از شکلات‌های تخته‌ای با طعم‌های مختلف استفاده کنید.

 

همشهری آنلاین

نظرات بینندگان