کد خبر: ۷۵۵۳۴۴
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۲۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۲

کی‌یف: روسیه برای اولین بار با موشک‌های دریافتی از کره شمالی به خاک اوکراین حمله کرد

اوکراین می‌گوید که روسیه با موشک‌های ساخت کره شمالی به اوکراین حمله کرده است.میخائیلو پودولیاک، دستیار رئیس جمهوری اوکراین، روز جمعه ۱۵ دی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دیگر هیچ پنهان‌کاری وجود ندارد... فدراسیون روسیه با هدف آشکار نسل‌کشی، برای اولین بار با موشک‌های دریافتی از کره شمالی به خاک اوکراین حمله کرد.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اوکراین می‌گوید که روسیه با موشک‌های ساخت کره شمالی به اوکراین حمله کرده است.
 
میخائیلو پودولیاک، دستیار رئیس جمهوری اوکراین، روز جمعه ۱۵ دی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دیگر هیچ پنهان‌کاری وجود ندارد... فدراسیون روسیه با هدف آشکار نسل‌کشی، برای اولین بار با موشک‌های دریافتی از کره شمالی به خاک اوکراین حمله کرد.»
 
پودولیاک گفت: «(روسیه) به اوکراینی‌ها با موشک‌هایی حمله می‌کند که از کشوری گرفته شده که در آن شهروندان در اردوگاه‌های کار اجباری به دلیل داشتن رادیوی بدون مجوز، حرف زدن با گردشگران، و تماشای برنامه‌های تلویزیونی شکنجه می‌شوند.»
 
پودولیاک شواهدی مبنی بر این که این موشک‌ها ساخت کره شمالی هستند ارائه نکرد. اما جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید، روز پنجشنبه ۱۴ دی به توافق روسیه با جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی برای خرید تسلیحات نظامی اشاره کرد.
 
جان کربی در کنفرانس خبری روز پنج‌شنبه با ابراز نگرانی از پیشرفت مذاکرات بین ایران و روسیه برای فروش موشک‌های کوتاه‌برد بالستیک به مسکو گفت که روسیه از کره شمالی نیز موشک‌های بالستیک خریداری کرده و در حال به‌کارگیری آنها است.
 
رسانه‌های دولتی اوکراین روز جمعه همچنین به نقل از فرماندار منطقه خارکیف در شرق اوکراین گزارش دادند که موشک‌های تولید شده در خارج از روسیه در اوایل دی به این استان شلیک شده است.
 
فرماندار منطقه خارکیف در پی اظهارات جان کربی به رسانه‌های محلی گفت روسیه اخیراً از موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد که از کره شمالی تحویل گرفته برای انجام حملات زیادی علیه اوکراین استفاده کرده است.
 
او در عین حال گفت: «ما در حال انجام تمام بررسی‌های لازم هستیم. فعلاً می‌گویم که علامت‌ها از روی این موشک‌ها پاک شده است، اما می‌توانیم ببینیم کشوری که آن را تولید کرده، فدراسیون روسیه نیست.»
 
نظرات بینندگان