arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۵۹۰۵
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۷ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱

ورود خانم‌ها برای تماشای والیبال ممنوع شد، ورود آقایان رایگان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فدراسیون والیبال اعلام کرد بانوان و خبرنگاران بانو برای تماشای دیدار تیم‌های ایران و ژاپن امروز به سالن آزادی نیایند.

 ورود بانوان حتی بانوان خبرنگار به سالن دوازده هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برای تماشا و پوشش خبری دومین دیدار تیم ملی والیبال ایران برابر ژاپن در چارچوب رقابت های انتخابی لیگ جهانی والیبال ممنوع شده و تماشای این بازی برای آقایان رایگان است.

این تصمیم در حالی گرفته شده که خبرنگاران بسیاری از رسانه‌های مکتوب در حوزه‌های غیرفوتبال خانم هستند و حتی در زمانی که حضور بانوان به عنوان تماشاگر در ورزشگاه ممنوع بوده مشکلی برای فعالیت رسانه‌ای خود نداشته‌اند.

 سال گذشته نیز تماشای یکی از بازی‌های ایران در جام ملت‌های آسیا به دلیل همزمانی با برگزاری دیدار تیم فوتبال استقلال در استادیوم صد هزار نفری برای خانم‌ها ممنوع شده بود.

  تیم ملی والیبال ایران در حالی در دومین دیدار خود مقابل ژاپن قرار می‌گیرد که با اندوخته 3 بر صفر در بازی اول برای صعود به لیگ جهانی به یک ست نیاز دارد.


افشاردوست: سعی می‌کنیم بهانه‌ای دست FIVB ندهیم


دبیر فدراسیون والیبال امیدوار است مسئولان والیبال بتوانند با هم فکری و همکاری اجازه ندهند تا عدم حضور بانوان در دیدار امروز (یکشنبه) بهانه‌ای به ضرر والیبال ایران به دست فدراسیون جهانی بدهد.

پس از ممنوع شدن حضور بانوان در سالن والیبال مجموعه ورزشی آزادی، افشار دوست دبیر فدراسیون در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: دستور آمده است که بانوان نباید در این مسابقه حضور داشته باشند و ما نیز به عنوان مجری آن را انجام خواهیم داد.

وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که آیا این ممانعت نمی‌تواند بهانه ای برای فدراسیون جهانی باشد تا برای تیم ملی ایران مشکل سازی ایجاد کند؟ بیان کرد: همیشه عرصه جهانی به دنبال بهانه‌ای از ایران است تا ما را اذیت کند. هم اکنون در ورزش به دنبال یک اتفاق کوچک هستند تا تیم‌های ورزشی ما را آزار دهند. فدراسیون والیبال تمام تلاشش را می‌کند تا با حفظ ارزش‌های انقلابی اجازه ندهد تا بهانه‌ای به دست فدراسیون جهانی بیفتد. ما دوست نداریم حالا که تیم در آستانه صعود به لیگ جهانی است، به دلایل غیر فنی از رقابت‌ها حذف شود.

درخشنده نیز  گفت: باید مسوول فدراسیون جهانی به سالن بیاید و بعد در این مورد نظر بدهد اما آنها قدرت ایجاد مشکل هایی چون حذف تیم ملی از رقابت ها را ندارند.


منبع: خبرگزاری ایسنا


نظرات بینندگان