پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برخلاف تصور همه که گمان میکنند فلفل از هر نوعی که باشد تحریککننده است و برای حساسیت ضرر دارد، فلفل دلمهای چنین نیست.
فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C است که تاثیر این ویتامین بر کاهش علائم و حتی درمان حساسیت فصلی هم به اثبات رسیده است. علاوه بر این، این کوکو، کلم بروکلی هم دارد که آن هم این خاصیت را مضاعف میکند. در ضمن این کوکو در فر درست میشود و غذایی کمکالری است.
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۵۰ گرم سینه مرغ
۲ /۱ پیمانه روغن
نمک به میزان لازم
۱۵۰ گرم کلم بروکلی
۲ /۱ پیمانه پیاز خردشده
۲ عدد فلفلدلمهایرنگی
۱ عدد کدوسبز
۱ حبه سیر
۲ /۱ پیمانه جعفری خردشده
۵ عدد تخممرغ
۱. سینه مرغ را شسته و نگینی کوچک خرد کنید. آنها را در یک کاسه ریخته، با دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک مخلوط کرده و به مدت دو ساعت کاسه را در یخچال قرار دهید تا مرغها مزهدار شوند. در یک قابلمه حدود چهار پیمانه آب ریخته و با یک قاشق سوپخوری نمک مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب، جوش بیاید. حالا کلمهای بروکلی را شسته و ریز خرد کنید. همه کلمهای کوچک شده را در آب جوش بریزید تا بجوشند.
۲. بعد از چهار دقیقه کلمها را از آب درآورده و در آبکش بریزید، از روی آنها آب سرد رد کنید و آبکش را کنار بگذارید.
نکته: این شوک حرارتی باعث سبز ماندن کلمها میشود.
سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید. فلفلهای دلمهای رنگی را شسته و خرد کنید. حالا کدو را هم تمیز بشوییدو آن را بدون پوست کندن نگینی خرد کنید.
۳. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی که داغ شد پیازها را در روغن ریخته، کمی تفت دهید تا طلایی روشن شوند. سینه مرغ مزهدار شده را از یخچال درآورده، به تابه حاوی پیاز داغ اضافه کرده و حرارت دهید.
۴. فلفل دلمهایهای رنگی خرد شده، کدو و سیر را هم به تابه اضافه کنید و همراه با مرغ و پیاز خوب تفت دهید. بعد از حدود یک دقیقه که مواد خوب سبک و بدون آب شدند حرارت را خاموش کرده و مواد را کنار گذاشته و کمی هم بزنید تا خنک شوند. در یک کاسه بزرگ تخممرغها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. حدود یکچهارم قاشق سوپخوری نمک هم به تخممرغها اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا مواد سرخشده داخل تابه را هم به کاسه افزوده و مواد را خوب هم بزنید.
۵. حالا نوبت افزودن کلم بروکلیها و جعفری خردشده است. آنها را هم اضافه کرده و با بقیه مواد کوکو مخلوط نمایید. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد معادل ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. تابه تفلون گردی به قطر حدود ۲۳ سانتیمتر آماده کرده و با کمی روغن چرب کنید. مایه کوکو را در تابه ریخته و کمی تابه را تکان دهید تا مایه کوکو یکدست پخش شود. تابه تفلون را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کوکو پخته شود. بعد از پخت، به شکل دلخواه برش زده و در ظرف برای سرو کردن بچینید.