کد خبر: ۷۶۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۱ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۱

پیام مجید مجیدی به اربابان حلقه ها

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کارگردان فیلم سینمایی "محمد(ص)" در واکنش به انتشار فیلمی موهن علیه پیامبر اسلام(ص) تصریح کرد: به‌زودی از پس همه این لجن‌ پراکنی‌ها، چهره زیبای خورشیدی او رخ خواهد نمود.

به گزارش انتخاب ، در پی اهانت به ساحت نورانی پیامبر اعظم(ص)، مجید مجیدی کارگردان برجسته سینمای کشور که هم‌اکنون در حال ساخت فیلم سینمایی "محمد(ص)" است، پیامی بدین شرح منتشر کرد:

پیامی به اربابان حلقه‌ها

حالا همه فهمیده‌اند که شما در هراس افتاده‌اید که پیام مهر مکتب رسول مهربانی، می‌خواهد شرق و غرب را بگیرد. پس گاه به قاعده طالبانی می‌خواهید چهره خشن و خونریزی از مکتبش به چشم جهانیان درآورید و گاه به دستاویز هنرپیشگی می‌خواهید دروغ و دغل را جانشین حقیقت و راستی کنید.

اگر آن روز که آیه‌های شیطانی از دلی کینه‌توز بر صفحه کتاب جاری شد و قلم‌هایی که تاب زیبایی چهره نگار را نداشتند کاریکاتوری کردند، با ذره‌ای غیرت و حمیت قدرتمدارانی که اینک یکی پس از دیگری از تخت فرو می‌افتند رو به رو می‌شدیم، امروز شما جسارت و جراتی این‌چنین نمی‌‌یافتید.
 
چشم به راه باشید به‌زودی از پس همه این لجن‌ پراکنی‌ها، چهره زیبای خورشیدی او رخ خواهد نمود و روسیاهی به شما سیاه‌دلان خواهد ماند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابوذر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
1
1
چه ربطی به اربابان حلقه داشت؟ جوگیر نشین تو رو خدا!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
1
2
تا الان بهترين پيام بوده متشكرم اقاي مجيدي
نظرات بینندگان