پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پرتقال علاوه بر ویتامین C منبع خوبی از پتاسیم است. آن را به صورت میوه کامل بخورید یا آب پرتقال تازه بنوشید.
غذاهای اصلی زیادی در اطراف اسفناج وجود دارد، و همچنین میتوانید اسفناج را در سالادها بگنجانید. ترکیب اسفناج، هویج و چغندر و نوشیدن آن به عنوان آب میوه گزینه دیگری است.
در این مطلب به غذاهای سرشار از پتاسیم و برای متعادل کردن درصد آن در بدن میپردازیم مانند:
- موز: موز منبع قوی پتاسیم است، بنابراین میتوانید آن را به شیر یا ماست اضافه کنید و به طور منظم مصرف کنید.
- سیب زمینی شیرین: سیب زمینی شیرین را به عنوان غذای جانبی کباب کنید یا بپزید و همچنین میتوانید برای جایگزینی مغذی آنها را له کنید.
-اسفناج: غذاهای اصلی زیادی در اطراف اسفناج وجود دارد، و همچنین میتوانید اسفناج را در سالادها بگنجانید. ترکیب اسفناج، هویج و چغندر و نوشیدن آن به عنوان آب میوه گزینه دیگری است.
-پرتقال: پرتقال علاوه بر ویتامین C منبع خوبی از پتاسیم است. آن را به صورت میوه کامل بخورید یا آب پرتقال تازه بنوشید.
- آووکادو: آووکادو را روی نان غلات کامل بمالید و همچنین میتوانید آن را به سالاد اضافه کنید تا میزان پتاسیم آن افزایش یابد یا به عنوان آبمیوه بنوشید.
- مکملهای پتاسیم: مکملهای پتاسیم برای افرادی که کمبود آنها تشخیص داده میشود توصیه میشود. سطح پتاسیم کمتر از ۳.۵ میلی اکی والان در لیتر به طور کلی کم در نظر گرفته میشود و ممکن است نشانه هیپوکالمی باشد. این وضعیتی است که با کمبود پتاسیم در جریان خون مشخص میشود.
عصرایران