کد خبر: ۷۶۵۱۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۱ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱

تشكيل ستاد خبري ضد استيضاح!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در حالي كه زمزمه‌هاي استيضاح وزير صنعت، معدن و تجارت از مجلس شنيده مي‌شود و انتقاد مجلس‌نشينان از وزير مربوطه بالا گرفته است، اقداماتي در اين خصوص از سوي روابط عمومي اين وزارتخانه آغاز شده است.

بر اساس شنيده‌ها، برخي از خبرنگاران يكي از رسانه‌هاي مرتبط با اين وزارتخانه موظف شده‌اند تا به توليد اخبار در حمايت از مهدي غضنفري بپردازند.

بر اين اساس گفت‌وگو با نمايندگان، كارشناسان و فعالان صنعتي در اين روزنامه پيگيري مي‌شود تا علاوه بر درج در اين روزنامه، در ساير رسانه‌ها و خبرگزاري‌ها نيز منتشر شود و از عملكرد غضنفري دفاع شود.

گفتني است رشد قيمت‌ها و واردات بي‌رويه و اقدامات ضدتوليد مهم‌ترين انتقاد‌هاي مجلس از وزير صنعت ،معدن و تجارت است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهزاد س
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۵
0
12
اشتباه نكنين! اينها شيفته خدمت هستند نه تشنه قدرت!

مكلف هستند ديگه!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۵
0
9
حضرات وزرا در هر آستین خود پاسخی در مواجهه با استیضاح دارد که به عقل جن هم نمیرسد این جز قانون گریزی و جوابگویی در برابر مردم نیست
نظرات بینندگان