کد خبر: ۷۶۹۵۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۸ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۱

بازیگر ‌فیلم‌ مستهجن ‌در‌ سینمای ‌ایران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خبرگزاری فارس نوشت:

 دارین حمزه بازیگر لبنانی فیلم کتاب قانون با وجود بازی در فیلمی مستهجن قرار است به زودی در یک فیلم ایرانی بازی کند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، دارین حمزه بازیگر لبنانی فیلم کتاب قانون و 33 روز قرار است به زودی در یک فیلم ایرانی بازی کند.وی که اخیرا بازی در یک سریال مصری را به پایان رسانده قرار است به زودی از بیروت به تهران سفر کند تا در فیلمی جدید در ایران بازی کند.این روزنامه اعلام کرده است دارین حمزه برای حضور در این فیلم بیش از یک ماه در ایران خواهد بود تا در این فیلم که گفته شده کاری بزرگ است، بازی کند.

البته این روزنامه و منابع خبری دیگر چون پایگاه لبنانی النشره و السینما نامی از فیلم آتی دارین حمزه در ایران ذکر نکرده‌اند اما گفته‌اند که نقش وی از نقش‌های اصلی خواهد بود. بنابر این گزارش دارین حمزه بازیگر لبنانی است که بازی در سینمای ایران را با فیلم «کتاب قانون» مازیار میری آغاز کرد و تاکنون در 7 فیلم ایرانی از جمله فیلم‌های «شکارچی شنبه» و «33 روز» بازی کرده است.وی که در جهان عرب دارای آثار متعددی است سال پیش در فیلمی مستهجن و البته سیاسی‌بازی کرد که پخش آن در لبنان ممنوع شد.

بازی مجدد وی در سینمای ایران با توجه به آخرین فیلمی که در آن بازی کرده است سوال برانگیز است و باید پرسید که کدام مسئول و چه مرکزی موظف به تعیین صلاحیت بازی بازیگران خارجی در ایران است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
الی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۸
1
62
اون مرکز نظارت و.... فقط چشم دیدن بازیگر وطنی خودمون رو نداره!!

وگرنه پس مونده های هنری دیگر کشورها رو طوطیای چشم ! خواهد کرد...

وضعیت هنر نمایش هم سینما هم تئاتر هم تلویزیون در کشورهای عربی بسیار سطح پایین تر از ایرانه..این یک واقعیته. بعد میرن از اونجا بازیگر رده دوم و سوم میارن و پول بیت المال سینما رو هدر میدن!
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۸
حالا باید واکنش کارگردان خاص ف.س را دید.
نظرات بینندگان