کد خبر: ۷۶۹۸۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۰ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱

استقبال‌ زنان آمریکایی از کتابی مستهجن

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فاکس‌نیوز خبر داده است که فحشا به پدیده‌ای قابل قبول در جامعه آمریکا و حتی یک هدف آرمانی برای زنان این کشور تبدیل شده است.

به گزارش انتخاب، فارس به نقل از فاکس‌نیوز نوشت: فحشا در حال تبدیل به یک ایده‌آل و ارزش جدید برای دختران آمریکایی است و زنان در این خصوص مسوول هستند.

این شبکه خبری وابسته به نومحافظه‌کاران آمریکا می‌گوید که زنان آمریکایی در حال خرید و مصرف یک کتاب مستهجن هستند که بسیار بد نوشته شده است.

بنابراین گزارش، رمان‌های عاشقانه سابق به یک ژانر جدید تبدیل شده‌اند که در آنها صحنه‌های خاص جنسی به تصویر کشیده می‌شود، صحنه‌هایی که دارای مواردی چون «مازوخیسم» و «بردگی جنسی» است.

در این گزارش فاکس‌نیوز که به‌خاطر ادبیات خاص آن، خلاصه‌ای تعدیل شده از آن در اختیار مخاطبان گرامی قرار می‌گیرد، تصریح شده که کتاب مزبور 40 میلیون نسخه در سراسر جهان به فروش رسیده که 20 میلیون نسخه آن در ایالات متحده بوده است.

به باور فاکس‌نیوز، انتشار و توزیع وسیع این کتاب بیانگر آن است که فحشا به پدیده‌ای بیش از گذشته مقبول، در میان جامعه زنان آمریکایی تبدیل شده است. این پدیده در حال تبدیل شدن به یک هدف آرمانی تبدیل شده است.

این گزارش حاکی از آن است که استفاده از جذابیت‌های جنسی برای به دست آوردن پول و شهرت باعث شده است تا زنان آمریکایی راهی جدید را برای قدرت‌مند بودن بیایند بدون اینکه نیازی به یک مرد داشته باشند.

حتی مادران آمریکایی هم در حال جذاب‌تر کردن دخترانشان از بعد جنسی هستند و دخترانشان را به صورت یک طعمه جنسی لباس می‌پوشانند.

فاکس‌نیوز در بخشی دیگر از این مقاله که به قلم «پاتریک وانیس» به رشته تحریر درآمده، اذعان کرده است که فحشا هرگز بدون حمایت زنان جامعه آمریکا نمی‌توانست تا این حد مورد پذیرش قرار گیرد. در حالی که رشد تحصیلات در زنان آمریکایی بیش از مردان است و به ازای هر دو مرد فارغ‌التحصیل از دانشگاه، سه زن از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل می‌شوند، اما نمی‌توانند تشخیص دهند که فروافتادن به ورطه فحشا تا چه حد خطرناک است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر هوشنگ
|
GERMANY
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
158
41
مقاله درستی است
من که خودم شبکه های تلویزیونی آمریکا رو نگاه می کنم واقعا می بینم که چقدر از لحاظ حجاب از حتی اروپا پایین تر هستند
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
129
43
اینها همه نتیجه غلط تفکر فروید بوده
فروید با تفکری که تو غرب پیاده کرد الان غربی ها نتیجه شو دارن می بینن
اگر فروید اکنون بود شاید هیچ وقت تفکر روانشناسی خودش در مورد غریزه جنسی پیشنهاد آزادانه این عمل رو نمی داد.
ایمان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
30
184
من وقتی میخام خبرو بخونم اول میبینم که مال کدوم خبرگزاری بعد میخونم ....بعضی خبرها هم تابلو مال کدوم خبرگزاریه...اینم از اون خبرایی که ارزش خوندن نداره
نظرات بینندگان