arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۷۰۶۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۷ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱

"زندان" ، نتیجه ی "دروغ" نماینده در مورد عمل بینی اش! / تصویر

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک دادگاه مصری انورالبلکیمی عضو پارلمان این کشور را به سه ماه زندان محکوم کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از العربیه ؛ حکم صادره علیه این نماینده پارلمان به اتهام ادعای دروغ در شکایت به اداره پلیس و اتلاف وقت افراد پلیس صادر شده است.



انور البلکیمی برای سرپوش گذاشتن بر عمل جراحی زیبایی که برای کوچکتر کردن دماغ خود انجام داده بود به پلیس گفته بود که عده ای به هدف دزدی او را ضرب و شتم کردند و دماغش را زخمی کردند اما پلیس پس از پیگیری پرونده دریافت که او دربیمارستان سلمی عمل جراحی زیبایی انجام داده بود.

رئیس بیمارستان در گزارشی که به پلیس ارائه داده بود اظهار داشته این نماینده پارلمان در ساعت های پایانی شب، از بیمارستان خارج شد و خواسته بود موضوع جراحی بینی اش اعلام نشود.

وی بلافاصله پس از انجام دادن عمل زیبایی بینی در یک برنامه تلویزیونی در مصر حاضر شد و در حالی که صورتش ، باندپیچی شده بود گفت توسط شماری از افراد ناشناس مورد ضرب و شتم قرار گرفت و ضاربان با استفاده از قنداق اسلحه، به صورتش کوبیده و بینی اش را شکسته اند.

این نماینده عضو حزب سلفی " النور" و از اسلامگرایان تندرو در مصر است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۹
یک جهان سومی
|
UNITED STATES
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
1
19
اسلامگرای تندرو !!!!!
دروغ که گفته - به زیبایی درونی هم که توجهی نداره - جای مهرش هم که داد میزنه من همش در حال سجودم - واقعا که آبروی نماینده ها رو برد .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
0
15
بفرمائید این هم از عملکرد جناح خاص در مصر .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
0
20
اسلامگرای تند رو و عمل بینی یواشکی !!!!! جل الخالق !!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
2
13
گناه نکرده میخاست خشکل بشه
نظرات بینندگان