arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۷۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۸ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۱

روایت علم‌الهدی از ترویج بی‌حجابی در فیلم‌های دفاع مقدس!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
امام جمعه مشهد با انتقاد از ساخت فیلمهای سطحی برای رشادتهای رزمندگان دفاع مقدس گفت: کارگردانان و فیلم سازان کشور باید با ساخت فیلم های عمیق واقعیتهای جنگ را به درستی به تصویر بکشند.

سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) برگزار شد گفت: نباید فیلم های دوران دفاع مقدس را به سطح فیلم های عشقی تنزل داد چرا که سنگرهای رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس به منزله مساجد، معابد و پایگاههای عرفان و سیر و سلوک شبانه بود.

امام جمعه مشهد افزود: ساخت و نمایش این قبیل فیلم ها به جای اثر بخشی لازم ترویج کننده بی حجابی در جامعه است.

وی با بیان اینکه هنرمندان کشور ما متدین هستند و سوء نیتی در کارشان نیست، اظهار داشت: آنان باید قبل از تولید فیلم های سینمایی از جمله با مضامین تاریخی و دوران دفاع مقدس با افراد صاحب نظر و متخصصان مشورت کنند.

وی تقارن هفته دفاع مقدس با دهه کرامت را گرامی داشت و افزود: حضرت معصومه (س) و حضرت احمد ابن موسی (ع)، خواهر و برادر حضرت امام رضا (ع)، الگو و دو چهره برجسته دفاع از دین اسلام بودند.

وی افزود: حضرت معصومه (س) بعد از حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س)، سومین زن مدافع ارزش های اسلامی محسوب می شود.

علم الهدی با توجه به تقارن هفته دفاع مقدس با دهه کرامت ، ضرورت دفاع از دین مبین اسلام را یادآور شد و گفت: حلقه تهاجم دشمنان، از ملت و کشور ایران و مسلمانان و کشورهای اسلامی فراتر رفته و شخص رسول گرامی اسلام (ص) را نیز در بر گرفته است.

خطیب جمعه مشهد اظهار داشت: ما در شرایطی قرار داریم که تهاجم دشمنان به دین مبین اسلام و پیامبر گرامی (ص) به اوج خود رسیده و این معاندت در هیچ زمانی بعد از بعثت پیامبر اکرم (ص) به این صورت نبوده است.

وی گفت: در چنین شرایطی مسلمانان جهان باید به دفاع همه جانبه از پیامبر اکرم(ص) به پا خیزند.


منبع: خبرگزاری مهر

نظرات بینندگان