کد خبر: ۷۷۲۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۲۰ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۱

آمریکا: رزمایش خلیج فارس برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون دریاسالار جان می‌لر فرمانده ناوگان پنجم دریایی آمریکا در ارتباط با رزمایش دریایی بین المللی که هم اکنون با شرکت نزدیک به ۳۰ کشور جهان در خلیج فارس جریان دارد گفت، این رزمایش بین المللی راهی است برای تضمین ثبات و امنیت در خلیج فارس و سایر آب‌راه‌های دریایی در منطقه.

به گزارش انتخاب ؛ این فرمانده نیروی دریایی آمریکا افزود که مانور مذکور همچنین حاوی پیامی است برای جمهوری اسلامی ایران که کشور‌های جهان در سطح گسترده‌ای نسبت به امنیت این آبراه احساس مسئولیت مشترک می‌کنند.

فرمانده ناوگان پنجم دریایی آمریکا گفت وجود مین‌های دریایی در تنگه هرمز و خلیج فارس خطری بالقوه است از این رو این مانور همچنین در راستای ارتقاء مین یابی و پاکسازی مین صورت می‌گیرد.

مانور دریایی بین المللی آمریکا و متحدانش که از یکشنبه گذشته آغاز شده و قرار است تا ۶ روز دیگر ادامه یابد در شرایطی برگزار می‌شود که تنش‌های منطقه‌ای درباره برنامه هسته‌ای ایران تشدید شده است.

تهران تهدید کرده در صورتی که هدف حمله نظامی واقع شود، تنگه هرمز که ۴۰ درصد از صادرات نفتی جهان از آن عبور می‌کند را مسدود کرده و پایگاه‌های نظامی آمریکا را هدف خواهد گرفت.
نظرات بینندگان