کد خبر: ۷۷۹۵۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

زاکانی: برای کمک به «طرح نور» پلیس کاملا آماده هستیم / شهرداری وظیفه دارد که محیط‌بانی کند تا فضا به سمت بی حجابی در جامعه گسترش پیدا نکند

شهردار تهران ضمن حمایت از طرح نور پلیس گفت: طرح‌های پلیس باید مورد حمایت قرار بگیرد و ما هم در جهت همکاری و کمک به آن کاملا آماده هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 		 			زاکانی: برای کمک به «طرح نور» پلیس کاملا آماده هستیم / شهرداری وظیفه دارد که محیط‌بانی کند تا فضا به سمت بی حجابی در جامعه گسترش پیدا نکند 		 	 			زاکانی: برای کمک به «طرح نور» پلیس کاملا آماده هستیم / شهرداری وظیفه دارد که محیط‌بانی کند تا فضا به سمت بی حجابی در جامعه گسترش پیدا نکند

فارس: شهردار تهران ضمن حمایت از طرح نور پلیس گفت: طرح‌های پلیس باید مورد حمایت قرار بگیرد و ما هم در جهت همکاری و کمک به آن کاملا آماده هستیم.

علیرضا زاکانی شهردار تهران با اشاره به نقش شهرداری در موضوع ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گفت: شهرداری در این حوزه یک وظیفه قانونی و اخلاقی و شرعی دارد و آن نیز این است که بتواند محیط‌بانی کرده تا فضا به سمت بی عفتی و بی حجابی در جامعه گسترش پیدا نکند.

وی ادامه داد: در همین راستا قرارگاهی شکل گرفته است و کارهایی دارد انجام می‌شود ولی علی القاعده این تلاش باید مضاعف شود.

زاکانی در ادامه ضمن حمایت از طرح نور پلیس گفت: طرح‌های پلیس باید مورد حمایت قرار بگیرد و ما هم در جهت همکاری و کمک به آن کاملا آماده هستیم.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x

 

نظرات بینندگان