شنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | Saturday, 23 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | Saturday, 23 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
تماشا کنید: نخستین پالس مثبت بایدن؟ / چرا چهره های ضدایرانی در آمریکا، با انتصاب احتمالی «رابرت مالی» مخالفند؟

تماشا کنید: نخستین پالس مثبت بایدن؟ / چرا چهره های ضدایرانی در آمریکا، با انتصاب احتمالی «رابرت مالی» مخالفند؟

ویدیو / درگیری فیزیکی در پایان بازی گل گهر و تراکتور

ویدیو / درگیری فیزیکی در پایان بازی گل گهر و تراکتور

ویدیو / ترامپیزم می‌ماند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / ترامپیزم می‌ماند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیویی که صدای اعتراض کاربران فضای مجازی را درآورد: تبلیغ خرید خانه در دبی توسط سیدجواد هاشمی

ویدیویی که صدای اعتراض کاربران فضای مجازی را درآورد: تبلیغ خرید خانه در دبی توسط سیدجواد هاشمی

ویدیو / مناظره جنجالی زیباکلام و خسرو معتضد درمورد رضاشاه

ویدیو / مناظره جنجالی زیباکلام و خسرو معتضد درمورد رضاشاه

ویدیو / آموزش دموکراسی در سوئیس با برگزاری انتخابات در مهد کودک

ویدیو / آموزش دموکراسی در سوئیس با برگزاری انتخابات در مهد کودک

کد خبر: ۷۷۹۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۰۸ - ۰۶ مهر ۱۳۹۱
صفحه نخست >> بین الملل
پ

عذرخواهی احمدی نژاد از مردم نیویورک

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس جمهوری اسلامی ایران در واکنش به سوالی در خصوص استمرار تحریم های دولت آمریکا علیه دولت و ملت کوبا گفت: تحریم ها یک نوع انتقام از مردم یک کشور محسوب می شود.

به گزارش ایرنا دکتر محمود احمدی نژاد در ادامه سلسله گفت و گوهای خود با رسانه های مختلف جهان در نیویورک، در پاسخ به سوالی درخصوص ادامه محاصره اقتصادی کوبا ازسوی آمریکا با وجود مخالفت و محکومت مجمع عمومی سازمان ملل گفت:دولت های متوالی آمریکا طی سال های مختلف،خود را برتر از سایر کشورها می دانند و از ابزارهای غیرانسانی برای پیشبرد اهدافشان استفاده می کنند.

وی تحریم یک کشور را تحریم ملت آن دانست و گفت:تحریم ها یک نوع انتقام از ملت یک کشور است زیرا مسئولان کشور در تامین نیازهای خود با مشکلی مواجه نمی شوند.

وی ادامه داد: اگر اختلاف سیاسی و فکری در این زمینه است، باید با روش خود این مساله را برطرف کرد زیرا انتقام از دولت با فشار آوردن بر مردم روش درستی نیست.

خبرنگاری در ادامه با بیان اینکه رسانه های دنیا واقعیت های ایران را به درستی منتشر نمی کنند، این سوال را پرسید که ایران برای رفع این مشکل چه راهکاری دارد؟

رییس جمهوری در پاسخ، با بیان اینکه بخش مهمی از رسانه های بین المللی مانند امپراتوری عمل می کنند، گفت: این مساله را باید در چارچوب روابط ایران و آمریکا تحلیل کرد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران تلاش خود را برای بیان واقعیت ها به کار می برد و در این زمینه توانسته طی رقابت 33 سال گذشته به موفقیت نیز دست یابد.

رییس جمهوری اظهار امیدواری کرد که روزی برسد هیچ رسانه ای در بیان حقایق تحت فشار نباشد تا اخبار غیرواقعی را منتشر کند.

خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز پرسید: چرا ایران اقدامی برای رابطه با آمریکا نمی کند؟

رییس جمهوری پاسخ داد: طی 33 سالی که رابطه ایران و آمریکا قطع شده است، آمریکا خود به طور یک طرفه اقدام به قطع روابط کرد.

احمدی نژاد افزود: در طی 60 سال اخیر میان دو کشور مسایلی رخ داده که فاصله ها را افزایش داده است. وی این پرسش را مطرح کرد که دولتی که برای آزادی و حق انتخاب انقلاب کرد، چرا باید دولت های متوالی آمریکا را در برابر خود ببیند؟

وی ادامه داد: با این وجود بارها اعلام کردیم که در شرایط عادلانه و براساس احترام متقابل،برای حل مسایل آماده گفت و گو هستیم.

رییس جمهوری بایادآوری اینکه، از طرف دولت ایران کوچکترین اقدامی علیه ملت آمریکا انجام نداده است، افزود:برعکس این مساله، اقدامات زیادی علیه ملت ایران از سوی دولت آمریکا صورت گرفته است.

احمدی نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار الجزیره مبنی بر اینکه ایران از حملات اینترنتی و ویروسی به تاسیسات هسته ای خود به سازمان ملل شکایت کرده، ایا مشکلاتی به این تاسیسات وارد شده است؟، گفت: میزان صدمات وارده به این تاسیسات مهم نیست بلکه آنچه از اهمیت برخوردار است، تجاوز به حریم دیگران است.

وی افزود: کسانی که به طور دایم از حقوق ملتها و آزادی و ارزش های انسانی دم می زنند، به تاسیسات هسته ای قانونی یک کشور حمله می کنند که این مساله نقض همه قوانین بین المللی است.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از نظر نرم افزاری دارای تخصص بالایی است و قادر به دفع حملات سایبری است.

رییس جمهوری در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره مهمترین دستاوردهای حضور هشت ساله رییس جمهوری در سازمان ملل و نیز آیا موضوعی بوده که شما پشیمان باشید؟، گفت: برداشت من آن است که در طی این مدت سرعت پیشرفت ایران در زمینه های علمی و فناوری و اقتصاد و صنعت چند برابر شده است.

وی افزود: تنها پشیمانی من آن است که ساعات شب را نیز صرف کار و خدمت برای ملت ایران نکردم.

احمدی نژاد در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت اقتصادی ایران نیز گفت: تصور نکنید وضعیت اقتصادی ایران خراب است؛ بلکه از وضعیت اقتصادی اروپا نیز بهتر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت اقتصادی اتحادیه اروپا که در حال فروپاشی است، بهتر است یا ایران؟

وی یادآور شد: درآمدهای نفتی ایران سبب بزرگ شدن حجم اقتصادی ایران طی سالهای اخیر شده است؛ ضمن آنکه رتبه اقتصادی ایران از 22 به 17 ارتقا یافت و درآمد سرانه نیز چهار هزار دلار افزایش یافته است.

رییس جمهوری در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات ایران برای ایجاد ثبات در سوریه نیز گفت: مساله سوریه موضوع بسیار مهمی است که اکنون پیچیده تر شده است.

وی اظهار داشت: تنها دو راه حل مشترک مشخص برای برون رفت از وضعیت کنونی در سوریه وجود دارد، ادامه جنگ یا انجام مذاکرات.

وی افزود: بافت اجتماعی سوریه ظرفیت آن را ندارد که برخی طوایف با جنگ به قدرت برسند و جنگ های بعدی را به دنبال خواهد داشت.

وی تنها راه ممکن برای برون رفت بحران سوریه را تفاهم ملی از طریق گفت و گو دانست و گفت: آزادی حق انتخاب ، حق مسلم مردم سوریه است و همه ملتها از عدالت و احترام و انتخاب برخوردارند.

وی تاکید کرد: با گفت و گو و تفاهم ملی، طرفهای درگیر در سوریه می توانند به وضعیت پایدار و بهتری دست یابند.

وی با یادآوری اینکه در حال تشکیل گروه تماسی برای ایجاد گفت و گوی ملی از دو طرف درگیر در سوریه هستیم، افزود: کسانی که بر طبل جنگ در سوریه می کوبند، بهتر است شرایط سوریه را درک کنند تا با گفت و گو و تفاهم به رفع مشکل آنها کمک کنیم نه آنکه دخالت کنیم.

رییس جمهوری در ادامه به پرسش خبرنگاری درباره رابطه ایران و مصر و آینده این روابط پرسید که احمدی نژاد پاسخ داد: دو کشور ایران و مصر دارای سابقه فرهنگی و تمدنی گسترده ای هستند با این حال روابط دو کشور تاکنون خوب بوده و با گسترش مناسبات، می توان از ظرفیت های آن برای منافع دو ملت و منطقه استفاده کرد.

احمدی نژاد در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ˈهدف آمریکا از سیاسی کردن مساله هسته ای ایران چیست؟، گفت: اهداف آمریکا علیه ملت ایران طی 33 سال اخیر هیچ تغییری نکرده است.

وی افزود: درحالی آمریکا با ادعای ایجاد دموکراسی به کشورها لشکرکشی کرده و سرزمین ها را اشغال می کند که به دلیل اقدام ملت ایران در کنار زدن دیکتاتوری و به دست آوردن آزادی و حق انتخاب ، به دشمنی با ملت ایران پرداخته است.

وی همچنین درباره پرسش مطرح شده مبنی بر وجود زندانیان سیاسی در ایران نیز گفت: نظر من آن است که هیچ زندانی در جهان وجود نداشته باشد زیرا از زندانی شدن هیچ کس خوشحال نمی شوم.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: قوه قضاییه در ایران مستقل است و طبق قوانین خود عمل می کند و ما دخالتی در تصمیمات آنها نداریم.

خبرنگاری از دیدار مقامات ایران و آرژانتین برای رفع سوء تفاهم های میان دو کشور پرسید که احمدی نژاد گفت: دو کشور ایران و آرژانتین علاقه مند به گسترش روابط خود هستند.

وی با بیان اینکه دخالت های برخی کشورها سبب ایجاد سوء تفاهم میان دو کشور شد، افزود: اعلام آمادگی کردیم برای بحث و بررسی و یافتن حقیقت ، گروهی تشکیل شود که خوشبختانه آرژانتین از این مساله استقبال کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که وزرای خارجه دو کشور بتوانند برنامه ریزی لازم را برای انجام این کار انجام دهند.

خبرنگار پرسید که بهترین خاطره رییس جمهوری اسلامی ایران در سفر به نیویورک چه بوده است؟ احمدی نژاد پاسخ داد: همه موضوعات در سفر به نیویورک خوب بوده است؛ در این سفر دیدارهای مختلفی با رسانه ها و تشکل ها و ..انجام شد که همگی خاطرات خوبی هستند.

رییس جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره مامور سابق اف.بی.آی که ادعا می شود در ایران مفقود شده است، گفت: اقدامات لازم برای سفر خانواده این فرد به ایران انجام شد و حتی دستگاه های اطلاعاتی ایران و آمریکا دراین زمینه همکاری کردند.

وی ادامه داد: کارهای مشترکی از سوی ماموران اطلاعاتی دو کشور انجام شد که در حال حاضر از آخرین وضعیت اطلاعی ندارم.

احمدی نژاد در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه رسانه ها اعلام کرده اند ایران حاضر به تعلیق غنی سازی 20 درصدی اورانیوم در صورت لغو تحریم شده است، گفت: این موضوع جدیدی نیست؛ سال گذشته نیز اعلام کردم، اما نه به ازای تعلیق غنی سازی 20 درصدی، زیرا اورانیوم غنی سازی 20 درصدی برای 800 هزار بیماری که در ایران به این دارو نیاز دارند، ضروری است و نمی توان غنی سازی را متوقف کرد.

وی گفت: ما مجبور شدیم برای تولید اورانیوم غنی سازی شده 20 درصدی سرمایه گذاری جدیدی کنیم درحالی که پیش از آن گفته بودم که آن را با قیمت مناسب در اختیار ما قرار دهند. اکنون نیز اگر به قیمت مناسب به ما بدهند، ضرورتی به تولید اورانیوم 20 درصدی نمی بینیم.

** تشکر از پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا و عذرخواهی از مردم نیویورک

رییس جمهوری در ادامه افزود: مردم آمریکا نیز همانند سایر مردم جهان خوب و صمیمی هستند. از مردم نیویورک به خاطر زحمات و مشکلاتی که به دلیل ترافیک برای آنها طی حضور دراین شهر ایجاد شد، عذرخواهی می کنم و همچنین از نیروهای امنیتی و پلیس نیز که زحمات زیادی را متحمل شدند، تشکر می کنم.
لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
مهدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
1
47
پاسخ
((درآمد سرانه نیز چهار هزار دلار افزایش یافته است.)) والا درآمد من که به دلار نصف شده، احتمالا امثال من جزو امار نستیم و جزو ملت ایران محسوب نمیشیم
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: طبیعت زمستانی دریاچه ارومیه

تصاویر: طبیعت زمستانی دریاچه ارومیه

۲/۴
تصاویر: بارش برف زمستانی در بجنورد

تصاویر: بارش برف زمستانی در بجنورد

۳/۴
تصاویر:‌ مسابقات چندجانبه اتومبیلرانی - کرمانشاه

تصاویر:‌ مسابقات چندجانبه اتومبیلرانی - کرمانشاه

۴/۴
تصاویر:‌ دیدار تیم‌های بسکتبال نارسینا تهران و نامی‌نو اصفهان

تصاویر:‌ دیدار تیم‌های بسکتبال نارسینا تهران و نامی‌نو اصفهان

ببینید!

ویدیو / حادثه خطرناک در پیست دربندسر!

تماشا کنید: چرا دلار ریزش کرد؟ / علت کاهش قیمت ارز و انتظار بازار برای ادامه این روند چیست؟

ویدیو / تئوری‌های توطئه از کجا می‌آیند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / قاچاق گوسفند در چراغ‌های جلو خودرو در ترکیه!

ویدیو / لحظه ی وحشتناک انفجار امروز بغداد

ویدیو / توهین کارشناس صداوسیما به رئیس جمهور

ویدیو / کارشناس هواشناسی: دوشنبه و سه‌شنبه آلودگی هوا به تهران برمی‌گردد

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

واکنش وزیر بهداشت به اظهارات امام جمعه قم: قرار است فرماندهانی که یکسال غصه خوردند و شهید دادند به درخواست پروتکل شکنان تادیب شوند

انتقاد شدید چهره‌های ضدایرانی از انتصاب «رابرت مالی» به عنوان نماینده ویژه بایدن در امور ایران / تام کاتن: تهران نمی‌داند چه شانسی نصیبش شده؛ مالی سابقه‌ی طولانی در دشمنی با اسرائیل دارد

قیمت طلا و سکه، امروز ۴ بهمن ۹۹

آٓقای مهاجرانی! کمی آرامتر! هر چه «تقلا» کنید، برای «کیهان»، همان «بهاءالله» هستید!

این هم ۲ هزار میلیارد تومان پول، این هم تولید فرهنگی!

واکنش ضرغامی به خبر احضار وزیر ارتباطات به دلیل عدم فیلتر اینستاگرام: بگذارید مردم زندگی کنند

نماینده جمهوری‌خواه طرح استیضاح بایدن را یک روز پس از ورود او به کاخ سفید ارائه داد

قیمت دلار، امروز ۴ بهمن ۹۹

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱ بهمن ۹۹

قیمت دلار، امروز ۲۸ دی ۹۹ / عقبگرد نرخ ادامه دارد؛ قیمت در صرافی بانک‌ها در کانال ۲۲ هزار تومانی

قیمت گوشی های سامسونگ امروز ۲۸ دی ماه

قیمت دلار، امروز ۲۷ دی ۹۹ / قیمت خرید دلار به کانال ۲۲ هزار تومان بازگشت

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خداحافظی تلفن‌های هوشمند قدیمی با واتس اپ از ۱۲ دی ماه

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
۳ نسخه جدید «گلکسی تب اس ۷ لایت» سامسونگ در راهند

۳ نسخه جدید «گلکسی تب اس ۷ لایت» سامسونگ در راهند

کاربران استرالیایی از جستجوگر گوگل محروم می‌شوند؟

کاربران استرالیایی از جستجوگر گوگل محروم می‌شوند؟

نسل جدید «مک بوک ایر» با وزن کمتر و طراحی ظریف‌تر

نسل جدید «مک بوک ایر» با وزن کمتر و طراحی ظریف‌تر

خوراکی‌هایی که از بیماری‌های زمستانی پیشگیری می‌کنند (قسمت دوم)

خوراکی‌هایی که از بیماری‌های زمستانی پیشگیری می‌کنند (قسمت دوم)

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

حمایت آمریکا از معترضان روسی: هرگونه اقدام علیه این افراد را محکوم می‌کنیم

استقلال ۰-۱ سایپا / شکست خانگی آبی پوشان

تماشا کنید: نخستین پالس مثبت بایدن؟ / چرا چهره های ضدایرانی در آمریکا، با انتصاب احتمالی «رابرت مالی» مخالفند؟

فروش ۲۴۳هزار نسخه کتاب در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

۳ نسخه جدید «گلکسی تب اس ۷ لایت» سامسونگ در راهند

ویدیو / درگیری فیزیکی در پایان بازی گل گهر و تراکتور

قطار زاهدان-کرمان باز هم از خط خارج شد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید: توافق آمریکا با طالبان مورد بررسی قرار می‌گیرد

مخالفت وزارت دادگستری آمریکا با طرح ترامپ برای جایگزینی دادستان کل

تماشا کنید: نخستین پالس مثبت بایدن؟ / چرا چهره های ضدایرانی در آمریکا، با انتصاب احتمالی «رابرت مالی» مخالفند؟

مصوبه کمیسیون تلفیق: یارانه نقدی در سال آینده دو برابر می شود

ادعای عنابستانی: سرباز به من توهین کرد

واکنش نایب رئیس مجلس به درگیری نماینده با مامور راهور/ در صورت احراز تقصیر برخورد قانونی می‌شود

واکنش یک حقوقدان به برنامه جنجالی اخیر صداوسیما

معاون وزیر بهداشت: خیزش کرونا در برخی استان‌ها آغاز شد/ حمل‌ونقل عمومی مهمترین بستر نگرانی در تهران و کرج

ارزش سهام عدالت امروز ۴ بهمن ۹۹

آشنا: نتیجه انتخابات ۹۲ برآیند پاسخ عمومی به ردصلاحیت هاشمی بود

رسانه اصولگرا: یک نماینده مجلس به سربازی که مانع از ورود او به خط ویژه شد، سیلی زد

چرا قوه قضاییه به عنوان مدعی‌العموم به ماجرای توهین به رییس جمهور ورود نمی‌کند؟ / سردبیر خبرگزاری قوه قضاییه: براساس قانون دادستان نمی‌تواند بدون اعلام شکایت از ناحیه شاکی خصوصی دستور تعقیب و رسیدگی صادر کند

شاخص کل بورس، امروز ۴ بهمن ۹۹

قیمت سکه پارسیان، امروز ۴ بهمن ۹۹

قالیباف: می گویند مجلس نرخ ارز تعیین کرده؛ تهمت ناروا نزنید؛ ما اینقدر ناشی و نادان به اقتصاد نیستیم / هیچ کس قادر نیست نرح ارز را تعیین کند، نه مجلس و نه دولت

چرا جریان‌های ایران‌ستیز از انتصاب رابرت مالی به عنوان مسئول امور ایران در وزارت خارجهٔ دولت بایدن عصبانی هستند؟ / تحلیل رضا نصری، تحلیلگر بین الملل را بخوانید

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۴ بهمن ۹۹

قیمت طلا و سکه، امروز ۴ بهمن ۹۹

سفر ظریف به باکو، مسکو، ایروان، تفلیس و آنکارا از روز دوشنبه

ادعای وزیر خارجه عربستان: دست ما همواره برای گفت‌وگو دراز است؛ در گذشته با ایرانی‌ها وارد گفت‌وگو شدیم اما آنها پایبند نبودند / آماده‌ایم در صورتی که از ما خواسته شود، در پرونده هسته‌ای ایران مشارکت کنیم

اسفندماه، زمان رسیدگی به پرونده سه متهم حوادث آبان

روحانی: سه واکسن داخلی برکت، رازی و پاستور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد / امیدوراریم برخی از این‌ها در فصل بهار و برخی در تابستان به دست ما برسد

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۴ بهمن ۹۹ / ترافیک در آزادراه قزوین - کرج - تهران و شهریار - تهران

روحانی: حداقل تا ۶ ماه آینده باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ادامه دهیم تا واکسن برسد

قیمت دلار، امروز ۴ بهمن ۹۹

وضعیت آب و هوا، امروز ۴ بهمن ۹۹ / هوای کلانشهر‌ها آلوده می‌شود / وزش باد شدید در نوار شرقی کشور

واعظی: اگر مراحل تصویب یک قانون، درست نباشد قطعاً رئیس‌جمهور نمی‌خواهد در این موضوع شریک باشد / مجلس کارهایی انجام می‌دهد که بدعت است

وزیر نفت: امکان واردات گاز وجود ندارد / در شرایط فعلی، کشوری نیست که بتوانیم از آن گاز وارد کنیم

واکنش کیهان به اهانت به رئیس جمهور روی آنتن تلویزیون: باید ببینیم چه کسی بسترساز چنین ادبیاتی بوده / روحانی خودش در این زمینه ید طولایی دارد / توهین از سوی مسئولان ارشد «محکوم‌تر» از توهین یک کارشناس است

ترامپ دو روز پس از کنار رفتن از قدرت: وقتش برسد کاری خواهیم کرد

وزارت علوم: ترم آینده دانشگاهها مجازی است/ درخواست از ستاد کرونا برای "حضوری" شدن دروس عملی برخی دانشگاهها

وزارت بهداشت: فاز سه کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کوبایی احتمالا تا قبل از نوروز ۱۴۰۰ آغاز می شود / این فاز با شرکت حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر در ایران و کوبا به صورت مشترک انجام خواهد شد

آرشیو
وبگردی

دردسر علاقه دختر 27 ساله به مرد 53 ساله / بی آبرو شدم

قتل زن مطلقه توسط برادر و پسرعمویش / جنازه در سد سردشت دفن شده بود

گلشیفته فراهانی، مهناز افشار، ریحانه پارسا و یک داستان تکراری

کرونا، جان یک سینماگر فرانسوی را گرفت

مناظرات مشهور و جنجالی تلویزیون

 مرد عربستانی برای ازدواج دوم از همسر اولش وام گرفت

ملیکا زارعی و دخترش + عکس

فرشاد کوچولو دستگیر شد/ جرم: درگیری‌های خیابانی، شرارت، تخریب اموال عمومی، ضرب و جرح و قدرت نمایی با چاقو

سگ‌های گله یک قلاده پلنگ را در اطراف مشهد کشتند/ عکس

لیست و عکس 7 خانم بازیگر ایرانی که کشف حجاب کردند / فیلم هایی که توقیف شد

قتل زن همسایه روی پشت بام / در کرج رخ داد

آمادگی تتلو برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰!

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۷۷۹۹۴
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۰۸ - ۰۶ مهر ۱۳۹۱
صفحه نخست >> بین الملل
پ

عذرخواهی احمدی نژاد از مردم نیویورک

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس جمهوری اسلامی ایران در واکنش به سوالی در خصوص استمرار تحریم های دولت آمریکا علیه دولت و ملت کوبا گفت: تحریم ها یک نوع انتقام از مردم یک کشور محسوب می شود.

به گزارش ایرنا دکتر محمود احمدی نژاد در ادامه سلسله گفت و گوهای خود با رسانه های مختلف جهان در نیویورک، در پاسخ به سوالی درخصوص ادامه محاصره اقتصادی کوبا ازسوی آمریکا با وجود مخالفت و محکومت مجمع عمومی سازمان ملل گفت:دولت های متوالی آمریکا طی سال های مختلف،خود را برتر از سایر کشورها می دانند و از ابزارهای غیرانسانی برای پیشبرد اهدافشان استفاده می کنند.

وی تحریم یک کشور را تحریم ملت آن دانست و گفت:تحریم ها یک نوع انتقام از ملت یک کشور است زیرا مسئولان کشور در تامین نیازهای خود با مشکلی مواجه نمی شوند.

وی ادامه داد: اگر اختلاف سیاسی و فکری در این زمینه است، باید با روش خود این مساله را برطرف کرد زیرا انتقام از دولت با فشار آوردن بر مردم روش درستی نیست.

خبرنگاری در ادامه با بیان اینکه رسانه های دنیا واقعیت های ایران را به درستی منتشر نمی کنند، این سوال را پرسید که ایران برای رفع این مشکل چه راهکاری دارد؟

رییس جمهوری در پاسخ، با بیان اینکه بخش مهمی از رسانه های بین المللی مانند امپراتوری عمل می کنند، گفت: این مساله را باید در چارچوب روابط ایران و آمریکا تحلیل کرد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران تلاش خود را برای بیان واقعیت ها به کار می برد و در این زمینه توانسته طی رقابت 33 سال گذشته به موفقیت نیز دست یابد.

رییس جمهوری اظهار امیدواری کرد که روزی برسد هیچ رسانه ای در بیان حقایق تحت فشار نباشد تا اخبار غیرواقعی را منتشر کند.

خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز پرسید: چرا ایران اقدامی برای رابطه با آمریکا نمی کند؟

رییس جمهوری پاسخ داد: طی 33 سالی که رابطه ایران و آمریکا قطع شده است، آمریکا خود به طور یک طرفه اقدام به قطع روابط کرد.

احمدی نژاد افزود: در طی 60 سال اخیر میان دو کشور مسایلی رخ داده که فاصله ها را افزایش داده است. وی این پرسش را مطرح کرد که دولتی که برای آزادی و حق انتخاب انقلاب کرد، چرا باید دولت های متوالی آمریکا را در برابر خود ببیند؟

وی ادامه داد: با این وجود بارها اعلام کردیم که در شرایط عادلانه و براساس احترام متقابل،برای حل مسایل آماده گفت و گو هستیم.

رییس جمهوری بایادآوری اینکه، از طرف دولت ایران کوچکترین اقدامی علیه ملت آمریکا انجام نداده است، افزود:برعکس این مساله، اقدامات زیادی علیه ملت ایران از سوی دولت آمریکا صورت گرفته است.

احمدی نژاد در پاسخ به پرسش خبرنگار الجزیره مبنی بر اینکه ایران از حملات اینترنتی و ویروسی به تاسیسات هسته ای خود به سازمان ملل شکایت کرده، ایا مشکلاتی به این تاسیسات وارد شده است؟، گفت: میزان صدمات وارده به این تاسیسات مهم نیست بلکه آنچه از اهمیت برخوردار است، تجاوز به حریم دیگران است.

وی افزود: کسانی که به طور دایم از حقوق ملتها و آزادی و ارزش های انسانی دم می زنند، به تاسیسات هسته ای قانونی یک کشور حمله می کنند که این مساله نقض همه قوانین بین المللی است.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از نظر نرم افزاری دارای تخصص بالایی است و قادر به دفع حملات سایبری است.

رییس جمهوری در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره مهمترین دستاوردهای حضور هشت ساله رییس جمهوری در سازمان ملل و نیز آیا موضوعی بوده که شما پشیمان باشید؟، گفت: برداشت من آن است که در طی این مدت سرعت پیشرفت ایران در زمینه های علمی و فناوری و اقتصاد و صنعت چند برابر شده است.

وی افزود: تنها پشیمانی من آن است که ساعات شب را نیز صرف کار و خدمت برای ملت ایران نکردم.

احمدی نژاد در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت اقتصادی ایران نیز گفت: تصور نکنید وضعیت اقتصادی ایران خراب است؛ بلکه از وضعیت اقتصادی اروپا نیز بهتر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت اقتصادی اتحادیه اروپا که در حال فروپاشی است، بهتر است یا ایران؟

وی یادآور شد: درآمدهای نفتی ایران سبب بزرگ شدن حجم اقتصادی ایران طی سالهای اخیر شده است؛ ضمن آنکه رتبه اقتصادی ایران از 22 به 17 ارتقا یافت و درآمد سرانه نیز چهار هزار دلار افزایش یافته است.

رییس جمهوری در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات ایران برای ایجاد ثبات در سوریه نیز گفت: مساله سوریه موضوع بسیار مهمی است که اکنون پیچیده تر شده است.

وی اظهار داشت: تنها دو راه حل مشترک مشخص برای برون رفت از وضعیت کنونی در سوریه وجود دارد، ادامه جنگ یا انجام مذاکرات.

وی افزود: بافت اجتماعی سوریه ظرفیت آن را ندارد که برخی طوایف با جنگ به قدرت برسند و جنگ های بعدی را به دنبال خواهد داشت.

وی تنها راه ممکن برای برون رفت بحران سوریه را تفاهم ملی از طریق گفت و گو دانست و گفت: آزادی حق انتخاب ، حق مسلم مردم سوریه است و همه ملتها از عدالت و احترام و انتخاب برخوردارند.

وی تاکید کرد: با گفت و گو و تفاهم ملی، طرفهای درگیر در سوریه می توانند به وضعیت پایدار و بهتری دست یابند.

وی با یادآوری اینکه در حال تشکیل گروه تماسی برای ایجاد گفت و گوی ملی از دو طرف درگیر در سوریه هستیم، افزود: کسانی که بر طبل جنگ در سوریه می کوبند، بهتر است شرایط سوریه را درک کنند تا با گفت و گو و تفاهم به رفع مشکل آنها کمک کنیم نه آنکه دخالت کنیم.

رییس جمهوری در ادامه به پرسش خبرنگاری درباره رابطه ایران و مصر و آینده این روابط پرسید که احمدی نژاد پاسخ داد: دو کشور ایران و مصر دارای سابقه فرهنگی و تمدنی گسترده ای هستند با این حال روابط دو کشور تاکنون خوب بوده و با گسترش مناسبات، می توان از ظرفیت های آن برای منافع دو ملت و منطقه استفاده کرد.

احمدی نژاد در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ˈهدف آمریکا از سیاسی کردن مساله هسته ای ایران چیست؟، گفت: اهداف آمریکا علیه ملت ایران طی 33 سال اخیر هیچ تغییری نکرده است.

وی افزود: درحالی آمریکا با ادعای ایجاد دموکراسی به کشورها لشکرکشی کرده و سرزمین ها را اشغال می کند که به دلیل اقدام ملت ایران در کنار زدن دیکتاتوری و به دست آوردن آزادی و حق انتخاب ، به دشمنی با ملت ایران پرداخته است.

وی همچنین درباره پرسش مطرح شده مبنی بر وجود زندانیان سیاسی در ایران نیز گفت: نظر من آن است که هیچ زندانی در جهان وجود نداشته باشد زیرا از زندانی شدن هیچ کس خوشحال نمی شوم.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: قوه قضاییه در ایران مستقل است و طبق قوانین خود عمل می کند و ما دخالتی در تصمیمات آنها نداریم.

خبرنگاری از دیدار مقامات ایران و آرژانتین برای رفع سوء تفاهم های میان دو کشور پرسید که احمدی نژاد گفت: دو کشور ایران و آرژانتین علاقه مند به گسترش روابط خود هستند.

وی با بیان اینکه دخالت های برخی کشورها سبب ایجاد سوء تفاهم میان دو کشور شد، افزود: اعلام آمادگی کردیم برای بحث و بررسی و یافتن حقیقت ، گروهی تشکیل شود که خوشبختانه آرژانتین از این مساله استقبال کرد.

وی اظهار امیدواری کرد که وزرای خارجه دو کشور بتوانند برنامه ریزی لازم را برای انجام این کار انجام دهند.

خبرنگار پرسید که بهترین خاطره رییس جمهوری اسلامی ایران در سفر به نیویورک چه بوده است؟ احمدی نژاد پاسخ داد: همه موضوعات در سفر به نیویورک خوب بوده است؛ در این سفر دیدارهای مختلفی با رسانه ها و تشکل ها و ..انجام شد که همگی خاطرات خوبی هستند.

رییس جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره مامور سابق اف.بی.آی که ادعا می شود در ایران مفقود شده است، گفت: اقدامات لازم برای سفر خانواده این فرد به ایران انجام شد و حتی دستگاه های اطلاعاتی ایران و آمریکا دراین زمینه همکاری کردند.

وی ادامه داد: کارهای مشترکی از سوی ماموران اطلاعاتی دو کشور انجام شد که در حال حاضر از آخرین وضعیت اطلاعی ندارم.

احمدی نژاد در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه رسانه ها اعلام کرده اند ایران حاضر به تعلیق غنی سازی 20 درصدی اورانیوم در صورت لغو تحریم شده است، گفت: این موضوع جدیدی نیست؛ سال گذشته نیز اعلام کردم، اما نه به ازای تعلیق غنی سازی 20 درصدی، زیرا اورانیوم غنی سازی 20 درصدی برای 800 هزار بیماری که در ایران به این دارو نیاز دارند، ضروری است و نمی توان غنی سازی را متوقف کرد.

وی گفت: ما مجبور شدیم برای تولید اورانیوم غنی سازی شده 20 درصدی سرمایه گذاری جدیدی کنیم درحالی که پیش از آن گفته بودم که آن را با قیمت مناسب در اختیار ما قرار دهند. اکنون نیز اگر به قیمت مناسب به ما بدهند، ضرورتی به تولید اورانیوم 20 درصدی نمی بینیم.

** تشکر از پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا و عذرخواهی از مردم نیویورک

رییس جمهوری در ادامه افزود: مردم آمریکا نیز همانند سایر مردم جهان خوب و صمیمی هستند. از مردم نیویورک به خاطر زحمات و مشکلاتی که به دلیل ترافیک برای آنها طی حضور دراین شهر ایجاد شد، عذرخواهی می کنم و همچنین از نیروهای امنیتی و پلیس نیز که زحمات زیادی را متحمل شدند، تشکر می کنم.
قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"