پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
اكنون ديگر به نظر مي رسد راهي جز آزادسازي قيمت خوردو و خروج به كل دولت از روند قيمت گذاري نمانده است .
به گزارش انتخاب به نقل از بازار خبر ، رويه اي كه به نظر مي رسد برنامه هاي مدون و قابل ملاحظه اي براي آن در نظر گرفته شده است .
در اين ميان بسياري از قطعه سازان و خودرو سازان با آزادسازي موافقند و اين امر را در شرايطي مطرح مي كنند كه نتايج آن به كاهش قيمت خودرو در كشور و همچنين حضور بازاري رقابتي ختم شود.
آزادسازي قيمت خودرو در شرايطي تنها راه براي مقابله با بازار مريض امروز خودرو در كشور است كه روند قيمت گذاري ها توسط كميته قيمت گذاري به نوعي بي سر و صدا و دور از چشم همه انجام مي گيرد و تنها زماني همه از سازوكار افزايش قيمت آگاه مي شوند كه ديگر دير شده و نمايندگي ها شرايط و قيمت هاي جديد خود را پشت شيشه چسبانده اند.
نظرسنجي هاي گوناگون انجام شده درحوزه خودرو نيز گواه اين موضوع است كه اكثر مخاطبان و شركت كنندگان در نظرسنجي ها مواف آزادسازي قيمت خودرو اند ؛ موضوعي كه يكبار ديگر در برنامه شب گذشته پايش نيز به اثبات رسيد و نزديك به 80 درصد شركت كنندگان در اين نظرسنجي راي به عدم موفقيت دولت در قيمت گذاري و حمايت از مصرف كنندگان داده بودند كه اين امر در معنا همان تجربه بد دولتي سازي يك تجارت را تداعي مي كند .
حال انتظار مي رود با آزادسازي با سازو كار علمي و منطقي در همه ي ابعاد ، روند قيمت گذاري در حوزه خودرو به حالتي منطقي سوق يابد و همچنين توليدات خودروسازان به حالت گذشته بر گردد .
در كنار اين مواضع بازنگري در تعرفه ها و حقوق ورودي خودرو نيز مي تواند تاثير رقابت در بازار را بيش از پيش كند و توليدات با كيفيت تري را به خيابان ها برساند.