arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۰۳۶۸
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۴ - ۲۶ مهر ۱۳۹۱

واکنش 2 نماینده مجلس به سهمیه ویژه حج بازیگران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 نماینده مردم گرگان در خانه ملت گفت: با توجه به محدودیت‌ در سهمیه‌های سفر حج، مسئولان سازمان حج باید با حضور در کمیسیون فرهنگی در مورد دادن سهمیه به بازیگران سینما و تلویزیون پاسخگو باشند.

سید علی طاهری با اشاره به اعزام تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون به حج در روزهای اخیر به فارس گفت: با توجه به محدودیت‌های موجود در سهمیه سفر حج در نظر گرفتن سهمیه برای بازیگران برای سفر حج در واقع ضایع کردن حق کسانی است که مدتها در نوبت بوده‌اند.

وی افزود: با توجه به سفر حج بازیگران، مقامات سازمان حج و زیارت به کمیسیون فرهنگی مجلس فرا خوانده می‌شوند و باید به سؤالات موجود در این زمینه پاسخ بدهند.


سهمیه ویژه حج بازیگران سؤال‌برانگیز است

نماینده تهران در مجلس گفت: ۳۰ سهمیه اختصاص یافته حج تمتع به بازیگران تئاتر و سینمای کشور غیرعادلانه و سؤال‌برانگیز است.

زهره طبیب‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص سهمیه ویژه هنرمندان تئاتر و سینما به منظور انجام مناسک حج تمتع که عازم عربستان شدند، به فارس گفت:سازمان حج و زیارت اعلام کرده است که سهمیه غیرعادلانه کارکنان ادارات را به دلیل استقبال و در نوبت بودن تعداد کثیری از افراد حذف کرده است.

وی افزود: طی تحقیقاتی به عمل آمده ۳۰ سهمیه حج تمتع در سال جاری به هنرمندان تئاتر و سینمای کشور اختصاص داده شده که سؤال برانگیز است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مبنای این سفرها بر چه اساسی است، خاطرنشان کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای شفاف‌سازی توضیح دهد که اگر سهمیه‌ حج برای دستگاه‌های اجرایی حذف شده، چگونه برای شما پابرجاست و این سهمیه را از کجا تأمین کرده‌اید./



نظرات بینندگان