کد خبر: ۸۰۶۵۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۰۸ - ۲۹ مهر ۱۳۹۱

قذافی ، بردگان جنسی و سوءاستفاده کثیف او از نام قرآن

یک سال پس از آن، در جریان دیدار دیگری که از رم داشت در نشستی شرکت کرد که در آن دویست زن زیبا حضور داشتند. سرهنگ ضمن اهدای یک جلد قرآن به هر یک از آنها، وعده داد چنانچه آنها قرآن بخوانند، آینده زیبایی در لیبی در انتظارشان خواهد بود، البته به شرط سکوت!!!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یکسال پس از کشته شدند دیکتاتور لیبی و در حالیکه وضعیت کشور در حال بهبودی است و با اعتماد به نفس به سوی آینده نظر دوخته است، اسرار سرهنگ به ویژه روابط و نحوه رفتارش با زنان برملا می شود. نه فقط زنان محافظ او یا آنچه در غرب آمازونهای قذافی نام گرفته بودند، بلکه بردگان جنسی هم در این بین جا داشتند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir ؛ رهبران اروپایی میزبان معمر قذافی به خوبی آگاه بودند که شکارچی لیبی لحظه ای غافل از شکار زنان نیست و در جریان دیدارهایش، در هر گوشه در جستجوی زنان زیبارو بود.

در سال 2009، با حضور در برابر هفتصد زن کارآفرین ایتالیایی از نسخه رهاییش سخن گفت:"رهایی زنان اروپایی بر اساس انتخاب آزاد آنها نبوده است بلکه از روی اجبار بوده است.”

او نیز مانند دوستش، سیلویو برلوسکونی، نخست وزیر وقت ایتالیا که در هوسبازی و زنبارگی مورد انتقادات زیادی قرار گرفته است، با واکنش حاضران روبرو شد.

یک سال پس از آن، در جریان دیدار دیگری که از رم داشت در نشستی شرکت کرد که در آن دویست زن زیبا حضور داشتند. سرهنگ ضمن اهدای یک جلد قرآن به هر یک از آنها، وعده داد چنانچه آنها قرآن بخوانند، آینده زیبایی در لیبی در انتظارشان خواهد بود، البته به شرط سکوت!!!

تنها پس از آغاز شورش ها بود که سکوت شکسته و زنبارگی های معمر قذافی افشا شد. چهره زنی که آغازگر افشاگری بود هنوز از خاطره برخی محو نشده است. او در مارس سال 2011 با حضور در هتل محل اقامت خبرنگاران خارجی از اینکه مورد تجاوز سربازان قذافی قرار گرفته بود پرده برداست.

چند ماه بعد، پس از کشته شدن قذافی، زنان لیبی به خیابانها ریختند و خواستار حمایت دولت جدید از زنانی شدند که در جریان شورش ها مورد تجاوز سربازان قذافی قرار گرفته بودند.

تجاوز جنسی به مثابه سلاحی در زمان جنگ در گذشته نیز مورد استفاده قرار می گرفت.

دیکتاتور لیبی که طی چهل سال حکومتش از هیچ خشونتی دریغ نکرده بود، در اکتبر سال 2011 اینچنین بهای آن را پرداخت. با این همه هنوز تعداد قربانیان معلوم نیست. بدون تردید شمار آنها زیاد است. اما هستند بسیاری که از روی شرم یا وحشت لب فرو بسته اند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
قنبرى
|
UNITED STATES
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
99
35
هرچه بود بدى در حق ما نكرد زمان جنگ صدام ملعون فاسد دركنارما بود
پاسخ ها
lموسی
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
این چه حرفی است خدا قزافی را لعنت کند و عذابش را شدید.اگر راضی به کار او باشی در گناهش شریکی .در جنگ ایران و عراق به دنبال منافعش بود نه فکر ایران
نظرات بینندگان