کد خبر: ۸۳۷۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳

روانبخش: وزرای اقتصاد و راه می‌گویند در دولت رئیسی کلاً ۲۰ هزار مسکن ساخته شد / باید از حق دولت رئیسی دفاع شود؛ آماری که ما از استان یزد و قم داریم، تاکنون ۳۰ هزار مسکن تحویل شده یا آماده تحویل است

قاسم روانبخش نماینده قم در صحن علنی مجلس گفت: ظاهرا وزیر اقتصاد در تریبون مجلس مطرح کرد و خانم وزیر راه و شهرسازی در تلویزیون گفته که در دولت آقای رئیسی کلاً ۲۰ هزار مسکن ساخته شده و آماری که قبلاً داده شده آمار کذب و دروغ است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

قاسم روانبخش نماینده قم در صحن علنی مجلس گفت: ظاهرا وزیر اقتصاد در تریبون مجلس مطرح کرد و خانم وزیر راه و شهرسازی در تلویزیون گفته که در دولت آقای رئیسی کلاً ۲۰ هزار مسکن ساخته شده و آماری که قبلاً داده شده آمار کذب و دروغ است.

او افزود: آقای قالیباف! باید از حق دولت آقای رئیسی دفاع بشود. آماری که ما از استان یزد و استان قم داریم تاکنون ۳۰ هزار مسکن تحویل شده یا آماده تحویل است؛ فقط دو تا استان.

او ادامه داد: این آماری که خانم وزیر می‌دهد و در جهت تضعیف دولت شهید رئیسی ارائه می‌شود آیا در جهت این است که کار نکرده خودشان را می‌خواهند جبران بکنند؟ خواهشمند است که از حق شهید رئیسی دفاع کنید.

 

نظرات بینندگان