کد خبر: ۸۵۱۹۸۹
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۳ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳

کوهنوردی در ارتفاعات گیلان به مدت یک هفته ممنوع شد

مدیر کل ورزش و جوانان گیلان با اشاره به هشدار سطح قرمز هواشناسی و فعالیت موج بارشی و سرد در استان گفت : از همه هموطنان و علی الخصوص کوهنوردان درخواست می‌شود از صعود به ارتفاعات و از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و از سفر‌های غیرضروری از امروز به مدت یک هفته خودداری کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
صداوسیما: مدیر کل ورزش و جوانان گیلان گفت: صعود تیم ها و افراد برای کوهنوردی در همه ارتفاعات از امروز به مدت یک هفته ممنوع است.
 
جهانبخش آرمان در نشستی با مسئولان هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی اعلام کرد: صعود تیم ها و افراد برای کوهنوردی در همه ارتفاعات از امروز به مدت یک هفته ممنوع است.
 
وی با اشاره به هشدار سطح قرمز هواشناسی و فعالیت موج بارشی و سرد در استان گفت : از همه هموطنان و علی الخصوص کوهنوردان درخواست می‌شود از صعود به ارتفاعات و از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و از سفر‌های غیرضروری از امروز به مدت یک هفته خودداری کنند.
نظرات بینندگان