کد خبر: ۸۵۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۱

سه قربانی در یک تصادف سریالی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون عملیات پلیس‌راه کشور از مرگ سه تن در برخورد سریالی سه خودرو در استان خراسان‌شمالی خبر داد.

سرهنگ صمد اسفندیاری در گفت و گو باایسنا، در تشریح مهمترین تصادفات شبانه‌روز گذشته در جاده‌های کشور به برخورد سریالی یک دستگاه سواری سمند، پراید و زانتیا در کیلومتر دو محور بجنورد به آشخانه در استان خراسان‌شمالی اشاره کرد و گفت: در این حادثه که در ساعت 20 شب گذشته رخ داد سه تن کشته و دو تن مجروح شدند.

وی افزود: بررسی کارشناسان تصادفات نشان داد که انحراف به چپ از جانب راننده زانتیا علت بروز این حادثه بود.

معاون عملیات پلیس‌راه کشور همچنین به برخورد یک دستگاه خودروی سواری دوو با اتوبوس اسکانیا در کیلومتر 21 محور آوج در استان همدان اشاره کرد و گفت: در این حادثه که در ساعت 18:30 روز گذشته به علت انحراف به چپ از جانب راننده دوو رخ داد دو سرنشین این خودروی سواری در دم جان باختند.

اسفندیاری با بیان اینکه 28 درصد از تصادفات شبانه‌روز گذشته در جاده‌های کشور از نوع واژگونی بود، گفت: عدم توجه به جلو با 34 درصد در صدر مهمترین علل بروز تصادفات قرار دارد.
نظرات بینندگان