کد خبر: ۸۶۱۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۳ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴

رئیس سازمان برنامه و بودجه: اراده نظام بر ادامه توزیع کالابرگ است/ برنامه‌ای برای کاهش دهک‌های تحت شمول کالابرگ وجود ندارد/ درآمد مالیاتی ۱۰۰ درصد در سال ۱۴۰۳ محقق شد، اما درآمد نفتی کم شد؛ برای همین ناگزیر شدیم درآمدهای نفت را با فرآورده‌های نفتی تهاتر کنیم

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اراده نظام بر این است که توزیع کالابرگ الکترونیکی ادامه داشته باشد و کما فی‌السابق ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه: اراده نظام بر ادامه توزیع کالابرگ است/ برنامه‌ای برای کاهش دهک‌های تحت شمول کالابرگ وجود ندارد/ درآمد مالیاتی ۱۰۰ درصد در سال ۱۴۰۳ محقق شد، اما درآمد نفتی کم شد؛ برای همین ناگزیر شدیم درآمدهای نفت را با فرآورده‌های نفتی تهاتر کنیم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اراده نظام بر این است که توزیع کالابرگ الکترونیکی ادامه داشته باشد و کما فی‌السابق ادامه خواهد داشت.

حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در جمع خبرنگاران درخصوص کالابرگ الکترونیکی گفت: اراده نظام بر این است که توزیع کالابرگ الکترونیکی ادامه داشته باشد و کما فی‌السابق ادامه خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دولت برنامه‌ای برای کاهش دهک‌های تحت شمول کالابرگ دارد؟ گفت: چنین برنامه‌ای وجود ندارد و روند ارائه کالابرگ را ادامه خواهیم داد. مرحله فعلی هم در حال اجراست و دنبال می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره تحقق درآمدهای مالیاتی در سال گذشته گفت: درآمد مالیاتی سال ۱۴۰۳ تقریبا صددرصد تحقق یافت، اما درآمد نفتی کم شد چون مصرف داخلی فرآورده‌های نفتی افزایش و مثلا مصرف  روزانه بنزین حتی به ۱۶۵ میلیون لیتر افزایش یافت و این یعنی مصرف از تولید پیشی گرفت به همین دلیل ناگزیر شدیم درآمدهای نفت را با فرآورده‌های نفتی تهاتر کنیم.

وی گفت: از عموم مردم می‌خواهیم با نگاه به میزان مصرف بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی، مصرف‌شان را کاهش دهند.

نظرات بینندگان
captcha