کد خبر: ۸۶۴۹۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

مقام آمریکایی: آنچه با حوثی‌ها به آن رسیدیم، توافق نیست، بلکه تفاهمی شفاهی برای توقف حملات متقابل است/ این تفاهم، آزادی ناوبری دریایی را دوباره برقرار خواهد کرد/ معتقدیم آن‌ها به حملات علیه اسرائیل ادامه خواهند داد/ «ویتکاف» با میانجی‌گری عمان، با آن‌ها مذاکره کرد

یک مقام آمریکایی به الجزیره گفت: آنچه با حوثی‌ها به آن رسیدیم توافق نیست، بلکه تفاهمی شفاهی برای توقف حملات متقابل است. این تفاهم با حوثی‌ها، آزادی ناوبری دریایی را دوباره برقرار خواهد کرد، اما ما معتقدیم آن‌ها به حملات علیه اسرائیل ادامه خواهند داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 		 			مقام آمریکایی: آنچه با حوثی‌ها به آن رسیدیم، توافق نیست، بلکه تفاهمی شفاهی برای توقف حملات متقابل است/ این تفاهم، آزادی ناوبری دریایی را دوباره برقرار خواهد کرد/ معتقدیم آن‌ها به حملات علیه اسرائیل ادامه خواهند داد/ «ویتکاف» با میانجی‌گری عمان، با آن‌ها مذاکره کرد 		 	 			مقام آمریکایی: آنچه با حوثی‌ها به آن رسیدیم، توافق نیست، بلکه تفاهمی شفاهی برای توقف حملات متقابل است/ این تفاهم، آزادی ناوبری دریایی را دوباره برقرار خواهد کرد/ معتقدیم آن‌ها به حملات علیه اسرائیل ادامه خواهند داد/ «ویتکاف» با میانجی‌گری عمان، با آن‌ها مذاکره کرد

مقام آمریکایی می‌گوید با حوثی‌ها به تفاهمی شفاهی برای توقف حملات متقابل رسیدیم.

به گزارش انتخاب، یک مقام آمریکایی به الجزیره گفت: آنچه با حوثی‌ها به آن رسیدیم توافق نیست، بلکه تفاهمی شفاهی برای توقف حملات متقابل است. این تفاهم با حوثی‌ها، آزادی ناوبری دریایی را دوباره برقرار خواهد کرد، اما ما معتقدیم آنها به حملات علیه اسرائیل ادامه خواهند داد.

وی افزود: در صورت حمله به اسرائیل، به دفاع از آن کمک خواهیم کرد؛ اسرائیل توانایی‌های قابل‌توجهی دارد.

این مقام آمریکایی اضافه کرد: ویتکاف (مسؤول آمریکایی) پیام‌های حوثی‌ها را دریافت کرد و از طریق میانجی‌گر عمانی با آنها مذاکره کرد. عملیات‌های نظامی ما خسارات زیادی به حوثی‌ها وارد کرده و ما نیز متحمل برخی تلفات شدیم.

او تصریح کرد: توانایی حوثی‌ها برای انجام حملات به دلیل ضربات ما کاهش یافته، اگرچه آنها فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار داده‌اند. حوثی‌ها آماده توقف حملات متقابل بودند و از طریق عمانی‌ها سیگنال‌هایی درباره تمایل به مذاکره فرستادند.

وی همچنین عنوان داشت: حملات ما فرماندهان میانی حوثی‌ها را که دارای تخصص فنی در زمینه سلاح‌های ایرانی بودند، فرسوده و مستهلک کرده است.

نظرات بینندگان