کد خبر: ۸۶۹۰۸۱
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

وزیر دفاع آمریکا: تهدید نظامی چین برای تایوان می‌تواند قریب‌الوقوع باشد / هر حمله‌ای پیامد‌های ویرانگری برای منطقه و جهان خواهد داشت

پت هگزت، وزیر دفاع آمریکا می‌گوید که تهدید نظامی چین برای تایوان می‌تواند قریب‌الوقوع باشد و هر حمله‌ای پیامدهای ویرانگری برای منطقه و جهان خواهد داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			وزیر دفاع آمریکا: تهدید نظامی چین برای تایوان می‌تواند قریب‌الوقوع باشد / هر حمله‌ای پیامد‌های ویرانگری برای منطقه و جهان خواهد داشت 		 	 			وزیر دفاع آمریکا: تهدید نظامی چین برای تایوان می‌تواند قریب‌الوقوع باشد / هر حمله‌ای پیامد‌های ویرانگری برای منطقه و جهان خواهد داشت
بی بی سی: پت هگزت، وزیر دفاع آمریکا می‌گوید که تهدید نظامی چین برای تایوان می‌تواند قریب‌الوقوع باشد و هر حمله‌ای پیامدهای ویرانگری برای منطقه و جهان خواهد داشت.
 
او در یک کنفرانس امنیتی در سنگاپور گفت که هیچ دلیلی برای «خوشایند کردن» این موضوع وجود ندارد که چین در حال تمرین برای حمله احتمالی به تایوان است که پکن آن را استانی سرکش می‌داند.
 
آقای هگزت گفت که پکن به دنبال تسلط بر منطقه است، اما ایالات متحده همیشه یک قدرت هند و اقیانوس آرام بوده و «اینجا آمده که بماند.»
 
او همچنین از متحدان منطقه‌ای خواست برای مقابله با پکن هزینه‌های دفاعی خود را افزایش دهند.
نظرات بینندگان