کد خبر: ۸۶۹۷۲۴
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۴ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴

عراقچی: دوباره تأکید می‌کنم؛ با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود، با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است

عراقچی تأکید کرد: ایران برای دستیابی به این توانمندی‌ها، بهایی سنگین پرداخته است؛ و در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که این رؤیا را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت. دوباره تأکید می‌کنم: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود. با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عراقچی می‌گوید با نفی غنی‌سازی توسط آمریکا، توافقی در کار نخواهد بود.

به گزارش انتخاب، وزیر امور خارجه در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «دلیل روشنی وجود دارد که چرا تنها تعداد کمی از کشورها توانایی ساخت سوخت‌ راکتورهای هسته‌ای را به‌دست آورده‌اند. این امر، افزون بر نیاز به منابع مالی قابل توجه و یک نگاه سیاسی راهبردی، مستلزم برخورداری از یک زیرساخت صنعتی نیرومند و یک منظومه فناورانه–دانشگاهی است که توان تولید سرمایه انسانی و دانش فنی مورد نیاز را داشته باشد.»

عراقچی تأکید کرد: «ایران برای دستیابی به این توانمندی‌ها، بهایی سنگین پرداخته است؛ و در هیچ شرایطی ما وطن‌پرستانی که این رؤیا را محقق ساختند، ناامید نخواهیم ساخت.»

او همچنین افزود: «دوباره تأکید می‌کنم: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود. با هدف نفی سلاح هسته‌ای، توافق ممکن است.»

نظرات بینندگان