کد خبر: ۸۷۰۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۲۰ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴

سخنگوی فراجا: ۱۵ میلیون راننده تاکسی اینترنتی در کشور فعالیت می‌کنند/ قبل از به‌کارگیری رانندگان، وضعیت آن‌ها از لحاظ روانشناختی مورد بررسی قرار گیرند

سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا گفت: در حال حاضر بیش از ۱۵ میلیون راننده در شرکت‌های مختلف اینترنتی فعالیت می‌کنند که جا دارد به همه رانندگان صادق و درستکار خسته نباشید عرض کنم. پیشنهاد پلیس به اتحادیه شرکت‌ها و ناوگان خودرو‌های اینترنتی این است که علاوه بر استعلام از پلیس به صورت منظم، قبل از به کارگیری رانندگان حتما وضعیت روانشناختی و ابعاد شخصیتی افرادی که میخواهند به عنوان راننده استفاده کنند را مشخص و معین کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			سخنگوی فراجا: ۱۵ میلیون راننده تاکسی اینترنتی در کشور فعالیت می‌کنند/ قبل از به‌کارگیری رانندگان، وضعیت آن‌ها از لحاظ روانشناختی مورد بررسی قرار گیرند 		 	 			سخنگوی فراجا: ۱۵ میلیون راننده تاکسی اینترنتی در کشور فعالیت می‌کنند/ قبل از به‌کارگیری رانندگان، وضعیت آن‌ها از لحاظ روانشناختی مورد بررسی قرار گیرند

ایرنا: سخنگوی فراجا برای ارتقای امنیت در ناوگان حمل و نقل اینترنتی پیشنهادی ارائه کرد.

سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا گفت: در حال حاضر بیش از ۱۵ میلیون راننده در شرکت‌های مختلف اینترنتی فعالیت می‌کنند که جا دارد به همه رانندگان صادق و درستکار خسته نباشید عرض کنم. پیشنهاد پلیس به اتحادیه شرکت‌ها و ناوگان خودروهای اینترنتی این است که علاوه بر استعلام از پلیس به صورت منظم، قبل از به کارگیری رانندگان حتما وضعیت روانشناختی و ابعاد شخصیتی افرادی که میخواهند به عنوان راننده استفاده کنند را مشخص و معین کنند.

 وی افزود: در واقع سازمان روانشناسی کشور و حتی خود پلیس آمادگی همکاری جهت انجام معاینه روانشناسی افراد را در مراکز مشاوره فراجا در سراسر کشور دارد.

نظرات بینندگان