پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
فارس: بر اساس تصمیم شورای عالی بورس، از روز شنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۴، معاملات فیزیکی بورس کالای ایران و بازار فیزیکی بورس انرژی برقرار می شود.
تصمیم جدید شورایعالی بورس در مورد فعالیت یا تداوم توقف فعالیت اوراق بهادار در بورسها تا عصر یکشنبه اعلام خواهد شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، در آخرین جلسه شورایعالی بورس مقرر شد، کلیه معاملات اوراق بهادار در بورس تهران، فرابورس ایران و کلیه معاملات اوراق مبتنی بر کالا در بورس کالای ایران و بورس انرژی ایران، تا یکشنبه اول تیرماه ۱۴۰۴ متوقف باشد.
همچنین از روز شنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۴، معاملات فیزیکی بورس کالای ایران و بازار فیزیکی بورس انرژی برقرار می شود.
در مورد چگونگی فعالیت بازار سرمایه از روز دوشنبه دوم حردادماه، شورایعالی بورس مجدداً تصمیمگیری کرده و نتیجه این تصمیم تا عصر روز یکشنبه اعلام خواهد شد.
امروز برخی رسانهها خبر از تصمیم شورایعالی بورس در مورد آغاز فعالیت بورسها از روز دوشنبه منتشر کرده بودند که این خبر تکذیب شده و هنوز تصمیمی در این زمینه در شورایعالی بورس اتخاذ نشده است.