پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
یک مقام بریتانیایی گفت: ایران در گفتوگو با وزرای خارجه اروپا بهروشنی اعلام کرده که «در اصل مایل به مذاکره» درباره برنامه هستهای خود است، اما این را مشروط به توقف حملات اسرائیل کرده است.
به گزارش انتخاب و به نقل از فایننشال تایمز، یک مقام بریتانیایی نزدیک به مذاکرات اطلاع داد: ایران در گفتوگو با وزرای خارجه اروپا بهروشنی اعلام کرده که «در اصل مایل به مذاکره» درباره برنامه هستهای خود است، اما این را مشروط به توقف حملات اسرائیل کرده است.
این مقام میگوید: «ما به آنها گفتیم که چنین چیزی نه در اختیار ماست و نه لزوماً در اختیار آمریکا، و ممکن است مجبور باشند در شرایطی که همچنان زیر حملات اسرائیل هستند، مذاکره کنند تا مانع از ورود آمریکا به عملیات نظامی شوند — که پیامی دشوار بود. ما آنها را فرستادیم تا خیلی دقیق درباره خط قرمز خودشان فکر کنند.»
این مقام همچنین گفت که وزیر خارجه بریتانیا، «دیوید لامی»، اطلاعاتی را که در سفر روز پنجشنبهاش به واشنگتن دریافت کرده، به طرف ایرانی منتقل کرده است؛ از جمله اینکه:«مداخله نظامی آمریکا چیزی است که در حال حاضر واقعاً در حال برنامهریزی است و ایرانیها باید آن را بهعنوان یک احتمال قریبالوقوع، کاملاً جدی بگیرند.»
قرار است لامی، پس از بازگشت به لندن در شامگاه جمعه، فردا همتایان آمریکایی خود را از جزئیات این گفتوگوها مطلع کند.