کد خبر: ۸۷۵۶۴۳
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۲۱ - ۲۶ تير ۱۴۰۴

بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی: بسیار افتخار می‌کنم که سیاست‌های غذایی زندان‌ها را تغییر دادم/ پیش از این اسیران باقلوا، شاورما و گوشت گوسفند داشتند و این غیرمنطقی بود

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت که به خود افتخار می‌کند که زندانیان را از غذا محروم کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت که به خود افتخار می‌کند که زندانیان را از غذا محروم کرده است.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، «ایتمار بن گویر» در آغاز جلسه دادگاه عالی در مورد دادخواست علیه او در مورد منوی غذایی ارائه شده توسط سرویس زندان به اسیران فلسطینی گفت: من افتخار می‌کنم، بسیار افتخار می‌کنم که سیاست زندان‌ها را تغییر دادم. پیش از این، آنها لاغر وارد می‌شدند و چاق از زندان خارج می‌شدند.

وی افزود: اسیران همه چیز در زندان داشتند: باقلوا، شاورما و گوشت گوسفند. این برای «قاتلان، متجاوزان» و کسانی که به مردم آسیب می‌رسانند، غیرمنطقی است. من بسیار افتخار می‌کنم که آن را تغییر دادم.

بن گویر افزود: امیدوارم دیوان عالی در این مورد مانع ایجاد نکند.

وی تصریح کرد: تغییرات در زندان‌ها باعث بازدارندگی می‌شود و باعث می‌شود آنها نخواهند به زندان برگردند!

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: من امروز اینجا هستم تا اطمینان حاصل کنم، توجه داشته باشم و تلاش کنم تا دیوان عالی جرأت تغییر این موضوع بسیار صحیح را نداشته باشد. ما سیاستی برای ارائه حداقل امکانات از میان حداقل‌ها را داریم - سیاستی که مؤثر است، باعث بازدارندگی می‌شود و باید ادامه یابد.

نظرات بینندگان