کد خبر: ۸۷۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۰۲ - ۲۶ آذر ۱۳۹۱

رادان : از سخنان آیت‌الله لاریجانی به وجد آمدیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سردار رادان ید طولایی در برخورد با اراذل و اوباش دارد. خیلی‌ها با او در طرح برخورد با اراذل و اوباش محله‌ها آشنا شدند. وی پنج سال پیش با به راه‌انداختن طرح برخورد با اراذل و اوباش، موسوم به «طرح ارتقا امنیت اجتماعی» و تاسیس کمپ کهریزک در راستای همین طرح، برخورد با اراذل و اوباش را آغاز کرد. در اين طرح قرار بود نيروهای پليس به دستگيری کسانی بپردازند که در محلات شرارت کرده و موجب رعب و وحشت در ميان ساکنان می‌شدند. با این حال این طرح که در مرحله اول با حضور عکاسان برگزار شد با اعتراضاتی مبنی بر خشونت بیش از حد در برخورد با اراذل و اوباش روبه‌رو شد و پلیس را به دادن جوابیه­ای وادار کرد که در آن ضمن دفاع از اين طرح، برخوردهای انجام شده را تقبيح کرده و آن را تخطی مأمورانش بداند. این طرح پس از ترمیم و تصحیح در مرحله دوم با شرایطی نسیتا بهتر به اجرا درآمد. اینبار او از آغاز دور تازه برخورد با اراذل و اوباش خبر داده است. سردار رادان اظهار داشت: عزم پلیس را مانند دستگاه قضایی اعلام می‌کنیم و حتما ناجا برخورد‌های قاطع، بهنگام و بسیار سخت با اراذل و اوباش و زورگیر‌ها دارد.

از سخنان آیت‌الله لاریجانی به وجد آمدیم

سردار رادان اینبار و پس از سخنان آیت‌الله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه مبنی بر صدور حکم اعدام برای زور گیرانی که از هرگونه سلاح اعم از سرد و گرم استفاده می­کنند، در سخنانی اعلام داشته که «از سخنان رئیس قوه قضائیه به وجد آمده است». جانشین فرمانده نیروی انتظامی درخصوص مصاحبه رئیس قوه قضائیه درخصوص برخورد با اشرار، گفت: بنده و سردار احمدی مقدم بعد از مصاحبه آیت‌الله لاریجانی بسیار به وجد آمدیم زیرا زمانی که ایشان و دادستان محترم کل کشور در مورد مواد مخدر صنعتی مواضع قاطعانه‌ای گرفتند، باعث شد که وضعیت در تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی تغییر کند و با برخورد‌های قاطعانه‌ای که انجام شد، نگرانی‌های مردم، پلیس و حتی دستگاه قضایی نسبت به این موضوع به شدت کاهش پیدا کرد. سردار رادان افزود: در خصوص برخورد با اراذل و اوباش و سارقان زورگیر معتقدیم که عزم قوه قضائیه در صورتی که روان‌سازی شود و به سطح پایین هم بروز و ظهور پیدا کند می‌تواند در کاهش شدید جرم و برخورد قاطعانه با اراذل و اوباش و سارقان خشن و افراد زورگیر موثر واقع شود به گونه‌ای که نگرانی‌های مردم کاهش یابد.

فیلم‌ها را در اختیار پلیس بگذارید

او به زورگیری 4 سارق که به تازگی در سایت­ها و فضای مجازی منتشر شده است هم اشاره کرد و دلخوری خود را از این اقدام ابراز داشت و انتشار این فیلم را سبب سخت شدن کار پلیس در به دام انداختن این 4زورگیر اعلام کرد و از مردم خواست تا اگر فیلمی از چنین حوادثی در اختیار دارند آن را در اختیار سایت باشگاه خبرنگاران پلیس بگذارند نه در اختیار سایر خبر گزاری‌ها. سردار احمدرضا رادان با اشاره به انتشار فیلم زورگیری 4 سارق در سایت‌های مختلف، اظهار داشت: انتشار و توزیع این فیلم در فضای مجازی و خبری و نیز نگرانی حاصل از آن باعث شد تا این موضوع حتما مورد پیگیری و برخورد قرار گیرد.جانشین رئیس پلیس کشور با اشاره به اینکه برخورد با جرائم خشن جزء اولویت‌های ماموریتی نیروی انتظامی است، عنوان داشت: پلیس پس از وقوع این حادثه به مجرمان نزدیک شده بود که زورگیران را دستگیر کند اما متاسفانه به دلیل انتشار فیلم در سایت‌ها و غیره، مجرمان هم از این امر مطلع شده و اقدام به فرار کردند و این باعث شد که عملیات دستگیری آنها با تاخیر انجام شود. وی ادامه داد: این فیلم می‌توانست به پلیس و واحد‌های مسئول کمک کند اما در حقیقت به مجرمان کمک کرد و باعث متواری شدن آنان و به زحمت انداختن پلیس برای دستگیری این افراد شد؛ اگر چه پلیس توانست ظرف مدت کوتاه و با بهره گیری از موضوعات فنی به سرعت مجرمان را به دام اندازد.سردار رادان تاکید کرد: پلیس این موضوع را که گروهی باعث فرار این افراد شدند، پیگیری می‌کند.وی ادامه داد:ما همواره اعلام کرده‌ایم که برای این دسته از موضوعات، سایت و باشگاه خبرنگاران پلیس را راه‌اندازی کرده‌ایم و مردم می‌توانند این گونه فیلم‌ها و مطالب را در اختیار این مراکز قرار بدهند تا نیروی انتظامی بتواند از اینگونه فیلم‌ها بهره اطلاعاتی و پلیسی ببرد.

نظرات بینندگان