کد خبر: ۸۷۷۶۴۰
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۲۲ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴

یک مقام ارشد حماس: مذاکرات برای آتش‌بس در غزه تا زمانی که این منطقه تحت محاصره و گرسنگی باقی مانده، متوقف خواهد شد

یک مقام ارشد حماس گفته است که آن‌ها به میانجی‌ها در قطر و مصر اطلاع داده‌اند که مذاکرات برای آتش‌بس در غزه متوقف خواهد شد، تا زمانی که — به‌گفته آن‌ها — «این منطقه تحت محاصره و گرسنگی باقی مانده است».
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بی‌بی‌سی نوشت: یک مقام ارشد حماس گفته است که آن‌ها به میانجی‌ها در قطر و مصر اطلاع داده‌اند که مذاکرات برای آتش‌بس در غزه متوقف خواهد شد، تا زمانی که — به‌گفته آن‌ها — «این منطقه تحت محاصره و گرسنگی باقی مانده است».

به گزارش انتخاب، شکاف‌های قابل‌توجهی همچنان بر سر مسائل کلیدی در مذاکرات باقی مانده‌اند، از جمله عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی، نحوه توزیع کمک‌های انسانی، و پایان دائمی خصومت‌ها.

هفته گذشته اسرائیل تیم مذاکره‌کننده خود را از قطر برای مشورت‌های بیشتر فراخواند.

در بیانیه‌ای که پنجشنبه گذشته منتشر شد و خروج تیم آمریکایی از دوحه را اعلام کرد، نماینده آمریکا، استیو ویتکوف، گفت: «با وجود تلاش فراوان میانجی‌ها، به نظر نمی‌رسد که حماس هماهنگ عمل کند یا نیت خوبی در این روند داشته باشد.»

اکنون ما گزینه‌های جایگزین را برای بازگرداندن گروگان‌ها به خانه و تلاش برای ایجاد محیطی باثبات‌تر بررسی خواهیم کرد.»

نظرات بینندگان