کد خبر: ۸۷۸۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

رئیس سازمان اداری و استخدامی: کاهش تشکیلات موازی و هزینه‌های غیر ضروری، منابع بیشتری را آزاد می‌کند/ این مسیر به نفع تولیدکننده و مصرف‌کننده است

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: معتقدیم کاهش ‎تشکیلات موازی و ‎هزینه‌های غیر ضرور، منابع بیشتری را برای حمایت از ‎کشاورزان آزاد می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: معتقدیم کاهش ‎تشکیلات موازی و ‎هزینه‌های غیر ضرور، منابع بیشتری را برای حمایت از ‎کشاورزان آزاد می کند.

به گزارش انتخاب، علاءالدین رفیع زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «نتیجه ۹ ماه کار کارشناسی به ثمر رسید و منجر به طراحی و ابلاغ مصوبه ‎جراحی ساختار وزارت جهاد ‎کشاورزی شد. معتقدیم کاهش ‎تشکیلات موازی و ‎هزینه‌های غیر ضرور، منابع بیشتری را برای حمایت از ‎کشاورزان آزاد می کند.»

وی افزود: «این مسیر هم به نفع تولید کننده و هم به نفع مصرف کننده هست.»

نظرات بینندگان