کد خبر: ۸۸۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۲ - ۲۹ آذر ۱۳۹۱

حضور بی سابقه ملکه انگلستان در جلسه هیئت دولت + تصویر

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا به استقبال ملکه الیزابت دوم رفت که تصمیم گرفته بود روز سه شنبه برای اولین بار در جلسه هیات دولت شرکت کند!

به گزارش انتخاب ؛ ملکه دقایقی بعد از ساعت ده صبح وارد ساختمان شماره 10 داونینگ استریت شد و پس از این که با اعضای دولت دست داد، در جلسه کابینه شرکت کرد که حدود نیم ساعت طول کشید.

پیش تر گفته می شد که از زمان ملکه ویکتوریا هیچ پادشاه یا ملکه ای در جلسه هیات دولت شرکت نکرده بود. اما یک تاریخدان بریتانیایی می گوید جورج سوم، پدربزرگ ملکه ویکتوریا، آخرین پادشاهی بود که حدود دو قرن پیش در جلسه کابینه حضور داشت.

حضور بی سابقه الیزابت دوم در جلسه دولت، بخشی از برنامه های ویژه در شصت سالگی سلطنت او بر بریتانیا است.

ملکه الیزابت دوم، رئیس کشور پادشاهی متحده بریتانیا و ایرلند شمالی به شمار می رود اما در امور سیاسی و دولتی بیشتر نقشی نمادین دارد.

نظرات بینندگان