کد خبر: ۸۸۲۱۸۸
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۲۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴

صدر اعظم آلمان: دیداری بین «پوتین» و «زلنسکی» رخ نخواهد داد

صدراعظم آلمان، فریدریش مرز، روز پنج‌شنبه گفت به نظر می‌رسد مشخص است که دیداری بین رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، و رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، رخ نخواهد داد، در بیانیه‌ای که همراه با رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، ارائه شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رویترز نوشت: صدراعظم آلمان، فریدریش مرز، روز پنج‌شنبه گفت به نظر می‌رسد مشخص است که دیداری بین رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، و رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، رخ نخواهد داد، در بیانیه‌ای که همراه با رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، ارائه شد.

به گزارش انتخاب، مکرون از مرز برای شرکت در یک شام کاری در قلعه برگانکون در جنوب فرانسه استقبال کرد، جایی که رهبران پیش از دیدار خود بیانیه‌ای مطبوعاتی ارائه کردند.

مرز گفت که او و مکرون درباره چندین موضوع به صورت دوجانبه گفت‌وگو خواهند کرد، از جمله همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور، وضعیت میان اوکراین و روسیه، و کاهش بروکراسی در اروپا.

نظرات بینندگان