پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
اکونومیست نوشت: در روز شنبه، شاهزاده هیساهِیتو، عضو خانواده سلطنتی ژاپن، ۱۹ ساله شد. مراسمی برای ورود به سن قانونی او برگزار خواهد شد که شامل بازدید از یک معبد برای ادای احترام به الهه خورشید آماتراسُ و دریافت سرپوشی به نام «کانموری» است. این جشن که در ابتدا برای سال گذشته برنامهریزی شده بود، به منظور جلوگیری از تداخل با تحصیلات دانشگاهی او به تعویق افتاد.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: این نخستین رویداد از این نوع در چهار دهه گذشته خواهد بود. دلیل آن این است که این آیین تنها برای مردان است و خط سلطنتی پدرسالار ژاپن در تولید وارث مرد با مشکل مواجه بوده است. تنها فرزند امپراتور ناروهیتو، دخترش، شاهزاده آیکو است، بنابراین وارث احتمالی او، برادر کوچکترش، ولیعهد آکیشینو ۵۹ ساله است. شاهزاده هیساهِیتو، پسر ولیعهد، دومین نفر در صف جانشینی است.
نبود پسر در خانواده امپراتور ناروهیتو موجب شده است تا درخواستهایی برای اجازه دادن به امپراتوران زن مطرح شود. بیشتر مردم ژاپن از چنین تغییری حمایت میکنند. اما سیاستمداران محافظهکار، از جمله اغلب اعضای حزب حاکم لیبرال دموکرات، همچنان مخالفند. و البته، اکثراً مرد هستند.