کد خبر: ۸۸۴۴۳۳
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۲۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴

مکرون: ۱۴۲ کشور «بیانیه نیویورک» درباره اجرای راه‌حل دو کشوری را تصویب کردند / با هم، در حال ترسیم مسیری غیرقابل بازگشت به سوی صلح در خاورمیانه هستیم / آینده‌ای دیگر ممکن است؛ دو ملت، دو کشور در کنار یکدیگر در صلح و امنیت زندگی کنند

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه ۱۴۲ کشور «بیانیه نیویورک» درباره اجرای راه‌حل دو کشوری را تصویب کردند افزود: با هم، در حال ترسیم مسیری غیرقابل بازگشت به سوی صلح در خاورمیانه هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه ۱۴۲ کشور «بیانیه نیویورک» درباره اجرای راه‌حل دو کشوری را تصویب کردند افزود: با هم، در حال ترسیم مسیری غیرقابل بازگشت به سوی صلح در خاورمیانه هستیم.
 
به گزارش «انتخاب»؛ امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه طی اظهاراتی گفت: امروز، تحت رهبری فرانسه و عربستان سعودی، ۱۴۲ کشور «بیانیه نیویورک» درباره اجرای راه‌حل دو کشوری را تصویب کردند.
 
وی افزود: با هم، در حال ترسیم مسیری غیرقابل بازگشت به سوی صلح در خاورمیانه هستیم.
 
مکرون در ادامه بیان کرد: فرانسه، عربستان سعودی و همه شرکای آنان در نیویورک حضور خواهند داشت تا این طرح صلح را در «کنفرانس راه‌حل دو کشوری» به واقعیت تبدیل کنند.
 
وی اطهار کرد: آینده‌ای دیگر ممکن است؛ دو ملت، دو کشور: اسرائیل و فلسطین، در کنار یکدیگر در صلح و امنیت زندگی کنند. این به عهده همه ماست که آن را محقق کنیم! 
نظرات بینندگان