کد خبر: ۸۸۴۵۶۹
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۶ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴

پزشکیان دوشنبه به قطر و هفته آینده به نیویورک می‌رود

رئیس جمهور هفته آینده برای شرکت در اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی عازم قطر و بعد از آن برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک خواهد رفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: رئیس جمهور هفته آینده برای شرکت در اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی عازم قطر و بعد از آن برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک خواهد رفت.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور به‌منظور شرکت در اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی شامل سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب که به‌منظور حمایت از دولت قطر در برابر حمله اخیر اسرائیل و هم‌چنین محکومیت جنایات رژیم صهیونی در دوحه برگزار می‌شود، عازم قطر خواهد شد.
 

این نشست اضطراری روزهای یکشنبه و دوشنبه این هفته در پایتخت قطر برگزار می‌شود و هیئت ایرانی نیز از جمله هیئت‌های عالی شرکت‌کننده در این اجلاس خواهد بود.

گفتنی است رئیس جمهور پس از این سفر، به تهران بازگشته و برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک خواهد بود.

نظرات بینندگان